Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:29
  • Competitiewedstrijd: NB III.11 [del]
  • Stadion: BlueFish
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47427
BlueFish Rákosmenti PC Kolhoz
új3-1 Tactiek 442++
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 54.9
solid Schieten solid
very good Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Buben passt de bal met de wreef. Scampamorte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Circello. Scampamorte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scampamorte komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chí Anh met een sublieme pass. Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben passt de bal in één keer door. Scampamorte rent richting de bal. Scampamorte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben geeft een hoge lob. Scampamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Scampamorte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Rákosmenti PC Kolhoz 1:0

28e minuut.
Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares passt de bal in één keer door. Lipták rent richting de bal. Lipták schiet op doel. De bal raakt de paal. Györe bereikt de bal nog maar net als eerste. Györe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BlueFish - Rákosmenti PC Kolhoz 1:1

30e minuut.
Margall is nu in balbezit. Kwon-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Margall onderschept slim de pass. Margall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Rákosmenti PC Kolhoz 2:1

32e minuut.
Kwon-Song met een sublieme pass. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares probeert naar een medespeler te passen. Györe is nu in balbezit. Györe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chí Anh passt de bal in één keer door. Scampamorte is nu in balbezit. Circello speelt de bal door. Daar is Margall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margall schiet op doel. Canton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFish 45%, Rákosmenti PC Kolhoz 55%.
BlueFish - Rákosmenti PC Kolhoz 2:1

47e minuut.
Margall heeft problemen om de bal te vangen. Bontaş rent richting de bal. Scampamorte onderschept slim de pass. Margall is nu in balbezit. Margall haalt uit met een fantastische trap. Canton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Salamac rent richting de bal. Györe onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szczypiorek zal de hoekschop nemen. Lipták krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bontaş is nu in balbezit. Bontaş geeft de bal voor. Karatziobalis speelt de bal door. Scampamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Scampamorte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Qarayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Scampamorte verovert de bal door een tackle van achteren. Scampamorte draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFish 42%, Rákosmenti PC Kolhoz 58%.
BlueFish - Rákosmenti PC Kolhoz 2:1