Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snow F.C. FcBayern96
Taktikaa Tactiek világverő
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.9 gemiddelde waardering 51.3
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Cerović passt de bal met de wreef. Ortigão rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carnavalesco. Carnavalesco krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Wala verovert de bal door een tackle van achteren. Wala passt de bal met de wreef. Rossoni rent richting de bal. Pingel rent richting de bal. Pingel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Noa met een sublieme pass. Ortigão is nu in balbezit. Ortigão geeft een lange en hoge pass. Álamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Álamo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Miranda geeft de bal voor. Plesca met een sublieme pass. Rohonczy heeft problemen om de bal te vangen. Ortigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigão haalt uit met een fantastische trap. Leggeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Álamo rent richting de bal. Álamo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - FcBayern96 1:0

28e minuut.
Ortigão speelt de bal door. Stebuliauskas rent richting de bal. Álamo onderschept slim de pass. Cerović is nu in balbezit. Cerović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Marante raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gosztonyi komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Ortigão passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carnavalesco de bal. Ortigão is nu in balbezit. Cerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerović schiet op doel. Leggeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - FcBayern96 2:0

43e minuut.
Pingel passt de bal zonder na te denken. Álamo is nu in balbezit. Álamo met een sublieme pass. Cerović is nu in balbezit. Cerović draait met de bal, schiet en ... Leggeri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snow F.C. 43%, FcBayern96 57%.
Snow F.C. - FcBayern96 2:0

47e minuut.
Klungelig pakt Carnavalesco de bal. Noa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noa passt de bal in één keer door. Cerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerović draait met de bal, schiet en ... Leggeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Pingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pingel raakt geblesseerd tijdens het duel. Rossoni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - FcBayern96 2:1

54e minuut.
Rossoni verovert de bal door een tackle van achteren. Vilarrasa begaat een overtreding. Rossoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Miranda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Cioculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingel draait met de bal, schiet en ... Haji maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Snow F.C. - FcBayern96 2:2

82e minuut.
Gosztonyi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miranda geeft een lange en hoge pass. Pingel maakt een snoekduik en kopt de bal. Haji bokst de bal weg.

83e minuut.
Morillas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wala met een snelle inworp. Miranda geeft een lange en hoge pass. Pingel krijgt zijn hoofd ertegen. Haji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rossoni is nu in balbezit. Rossoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - FcBayern96 2:3

84e minuut.
Stebuliauskas geeft een hoge lob. Inworp. Gosztonyi met een snelle inworp. Álamo is nu in balbezit. Álamo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca is nu in balbezit. Scazzoli met een sublieme pass. Rossoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Scazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda passt de bal in één keer door. Pingel rent richting de bal. Pingel haalt uit met een fantastische trap. Haji bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snow F.C. 45%, FcBayern96 55%.
Snow F.C. - FcBayern96 2:3