Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppus SC himbilimbi
SpinacH Tactiek a
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


14e minuut.
Koudelka geeft een hoge lob. Bezerédi is nu in balbezit. Bezerédi passt de bal zonder na te denken. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López haalt uit met een fantastische trap. Chrobak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - himbilimbi 0:1

17e minuut.
Bezerédi rent richting de bal. Bezerédi passt de bal zonder na te denken. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - himbilimbi 0:2

42e minuut.
Molka is nu in balbezit. Żewłakow onderschept slim de pass. Żewłakow passt de bal met de wreef. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 55%, himbilimbi 45%.
Peppus SC - himbilimbi 0:2

48e minuut.
Korsvik passt de bal in één keer door. Kukuljan speelt de bal door. Meng rent richting de bal. Meng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - himbilimbi 1:2

52e minuut.
Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvik speelt de bal door. Klungelig pakt Brescan de bal. Casademont bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademont draait met de bal, schiet en ... Liszek bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Liszek trapt de bal weg van het doel. Marchena López kopt de bal weg. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow schiet op doel. Chrobak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Palop Cervera kopt de bal weg. Smotarski is nu in balbezit. Smotarski speelt de bal door. Marchena López rent richting de bal. Marchena López schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Branecki rent richting de bal. Gomelauri is nu in balbezit. Kukuljan verovert de bal door een tackle van achteren. Kukuljan geeft een hoge lob. Meng maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peppus SC - himbilimbi 2:2

78e minuut.
Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow rent richting de bal. Molka verovert de bal door een tackle van achteren. Marchena López rent richting de bal. Marchena López schiet op doel. Chrobak bokst de bal weg.

84e minuut.
Branecki rent richting de bal. Branecki met een sublieme pass. Sándiga speelt de bal door. Meng rent richting de bal. Meng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 56%, himbilimbi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peppus SC - himbilimbi 2:2