Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rákosmenti PC Kolhoz Snow F.C.
442++ Tactiek Taktikaa
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
2 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 52.1
very good Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Álamo onderschept slim de pass. Földi begaat een overtreding. Álamo raakt geblesseerd tijdens het duel. Noa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cerović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Minev rent richting de bal. Cerović verovert de bal door een tackle van achteren. Ortigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca geeft een hoge lob. Cerović is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Marante met een sublieme pass. Noa rent richting de bal. Noa passt de bal met de wreef. Cerović is nu in balbezit. Cerović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Huy Trung kan de bal niet met de borst controleren. Ortaš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huy Trung. Huy Trung krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Szczypiorek passt de bal met de wreef. Ortaš rent richting de bal. Met opzet legt Vilarrasa zijn tegenspeler op de grond. Vilarrasa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Marante verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Marante de bal. Marante probeert naar een medespeler te passen. Cerović is nu in balbezit. Cerović haalt uit met een fantastische trap. Canton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Snow F.C. 0:1

21e minuut.
Kwon-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Song passt de bal zonder na te denken. Tanno rent richting de bal. Cerović verovert de bal door een tackle van achteren. Cerović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Minev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plesca met de inworp. Ortigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cerović passt de bal met de wreef. Álamo rent richting de bal. Met opzet legt Szczypiorek zijn tegenspeler op de grond. Szczypiorek krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cerović kopt de bal weg. Daar is Tanno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigão schiet op doel. Canton probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Kwon-Song de bal. Kwon-Song met een sublieme pass. Ortaš rent richting de bal. Lipták is nu in balbezit. Lipták schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Noa passt de bal met de wreef. Ortigão rent richting de bal. Ortigão passt de bal met de wreef. Cerović rent richting de bal. Cerović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Noa is nu in balbezit. Noa passt de bal zonder na te denken. Cerović is nu in balbezit. Cerović schiet op doel. Tanno probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marante zal de hoekschop nemen. Ortigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Snow F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosmenti PC Kolhoz 65%, Snow F.C. 35%.
Rákosmenti PC Kolhoz - Snow F.C. 0:2

64e minuut.
Morillas probeert naar een medespeler te passen. Ortaš rent richting de bal. Huy Trung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huy Trung krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ortaš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Földi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ortaš is nu in balbezit. Ortaš haalt uit met een fantastische trap. Haji maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Snow F.C. 1:2

67e minuut.
Plesca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwon-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Song speelt de bal door. Ortaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaš haalt uit met een fantastische trap. Haji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Lipták rent richting de bal. Kwon-Song is nu in balbezit. Kwon-Song passt de bal in één keer door. Ortaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaš draait met de bal, schiet en ... Haji bokst de bal weg. Plesca probeert naar een medespeler te passen. Coman probeert naar een medespeler te passen. Ortaš is nu in balbezit. Ortaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rákosmenti PC Kolhoz - Snow F.C. 2:2

76e minuut.
Kwon-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Song passt de bal in één keer door. Ortaš rent richting de bal. Ortaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Snow F.C. 3:2

79e minuut.
Cioculescu geeft een hoge lob. Coman speelt de bal door. Daar is Ortaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortaš haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Marante geeft een lange en hoge pass. Minev rent richting de bal. Minev geeft de bal voor. Ortaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Coman passt de bal met de wreef. Földi rent richting de bal. Coman probeert naar een medespeler te passen. Ortaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosmenti PC Kolhoz 51%, Snow F.C. 49%.
Rákosmenti PC Kolhoz - Snow F.C. 3:2