Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snow F.C. Rákosmenti PC Kolhoz
Taktikaa Tactiek 442++
41% Balbezit 59%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.5 gemiddelde waardering 54.3
very good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Álamo passt de bal met de wreef. Cerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Circello rent richting de bal. Cerović onderschept slim de pass. Cerović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kwon-Song passt de bal met de wreef. Kwok On bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On geeft de bal voor. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták haalt uit met een fantastische trap. Haji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huy Trung rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - Rákosmenti PC Kolhoz 0:1

17e minuut.
Circello speelt de bal door. Qarayev probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kwok On de bal onder controle te krijgen. Álamo is nu in balbezit. Álamo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bontaş heeft problemen om de bal te vangen. Cerović rent richting de bal. Circello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cerović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortigão legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Canton bokst de bal weg.

31e minuut.
Ludányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Szczypiorek met een snelle inworp. Ludányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludányi haalt uit met een fantastische trap. Haji bokst de bal weg.

32e minuut.
Álamo is nu in balbezit. Qarayev verovert de bal door een tackle van achteren. Qarayev speelt de bal door. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták haalt uit met een fantastische trap. Haji bokst de bal weg.

37e minuut.
Tanno rent richting de bal. Ortigão onderschept slim de pass. Ortigão passt de bal in één keer door. Cerović rent richting de bal. Cerović draait met de bal, schiet en ... Canton bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snow F.C. 49%, Rákosmenti PC Kolhoz 51%.
Snow F.C. - Rákosmenti PC Kolhoz 0:1

46e minuut.
Inworp. Plesca met een snelle inworp. Huy Trung speelt de bal door. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Kwok On is nu in balbezit. Kwok On passt de bal zonder na te denken. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták draait met de bal, schiet en ... Haji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - Rákosmenti PC Kolhoz 0:2

64e minuut.
Szczypiorek is nu in balbezit. Szczypiorek met een sublieme pass. Ludányi is nu in balbezit. Ludányi haalt uit met een fantastische trap. Haji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - Rákosmenti PC Kolhoz 0:3

66e minuut.
Szczypiorek met een sublieme pass. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares passt de bal in één keer door. Ludányi rent richting de bal. Ludányi schiet op doel. Haji bokst de bal weg. Ludányi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kwon-Song met een sublieme pass. Szczypiorek is nu in balbezit. Szczypiorek geeft een hoge lob. Ludányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludányi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Plesca passt de bal in één keer door. Ortigão is nu in balbezit. Szczypiorek begaat een overtreding. Szczypiorek krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Marante geeft een hoge lob. Szczypiorek rent richting de bal. Szczypiorek met een sublieme pass. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - Rákosmenti PC Kolhoz 0:4

89e minuut.
Huy Trung geeft een hoge lob. Ortigão bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tanno. Ortigão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snow F.C. 58%, Rákosmenti PC Kolhoz 42%.
Snow F.C. - Rákosmenti PC Kolhoz 0:4