Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.11 [del]
  • Stadion: BlueFish
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27930
BlueFish FcBayern96
új3-1 Tactiek mindenutca
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 46.8
solid Schieten formidable
excellent Passen average
outstanding Verdedigen solid


3e minuut.
Mares speelt de bal door. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz geeft een lange en hoge pass. Minasyan is nu in balbezit. Minasyan schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Karatziobalis verovert de bal door een tackle van achteren. Karatziobalis probeert naar een medespeler te passen. van der Meer rent richting de bal. van der Meer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kakuja neemt vlug de vrije trap. Cicci bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennequin onderschept slim de pass. Hennequin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Hennequin draait met de bal, schiet en ... Zsinka met een sublieme pass. Szulakowski kopt de bal weg. Hennequin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennequin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Buben zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Margall de bal. Mares rent richting de bal. Margall verovert de bal door een tackle van achteren. Margall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Buben passt de bal zonder na te denken. Margall rent richting de bal. Miranda begaat een overtreding. Miranda krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Miranda neemt vlug de vrije trap. Hennequin kopt de bal weg. Laitano rent richting de bal. Minasyan onderschept slim de pass. Minasyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
van de Pol is nu in balbezit. van de Pol passt de bal in één keer door. van der Meer is nu in balbezit. van der Meer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - FcBayern96 1:0

40e minuut.
Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski geeft een lange en hoge pass. Karatziobalis heeft problemen om de bal te vangen. Minasyan rent richting de bal. Minasyan haalt uit met een fantastische trap. Zsinka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFish 48%, FcBayern96 52%.
BlueFish - FcBayern96 1:0

58e minuut.
Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben verovert de bal door een tackle van achteren. Buben passt de bal met de wreef. Margall rent richting de bal. Margall schiet op doel. Noguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
van de Pol passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buben de bal. Buben passt de bal met de wreef. van der Meer bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Meer schiet op doel. Noguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
van de Pol probeert naar een medespeler te passen. Buben speelt de bal door. van der Meer heeft problemen om de bal te vangen. van der Meer draait met de bal, schiet en ... Noguera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - FcBayern96 2:0

74e minuut.
van de Pol met de inworp. Klungelig pakt Buben de bal. Buben passt de bal met de wreef. Margall bereikt de bal nog maar net als eerste. Margall haalt uit met een fantastische trap. Noguera bokst de bal weg. van der Meer rent richting de bal. van der Meer schiet op doel. Noguera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
van de Pol geeft een hoge lob. Buben kopt de bal weg. Klungelig pakt Miranda de bal. van der Meer rent richting de bal. van der Meer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Margall krijgt zijn hoofd ertegen. Stebuliauskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Stūris de bal. Margall bereikt de bal nog maar net als eerste. Margall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFish 41%, FcBayern96 59%.
BlueFish - FcBayern96 2:0