Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avatar FC BlueFish
na most Tactiek új3-1
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
53.7 gemiddelde waardering 36.5
excellent Schieten average
good Passen good
solid Verdedigen poor


5e minuut.
Morandi met de inworp. Janoško rent richting de bal. Janoško geeft een lange en hoge pass. Malkhasyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - BlueFish 1:0

7e minuut.
Szentpéteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Szentpéteri probeert naar een medespeler te passen. Dallos rent richting de bal. Dallos haalt uit met een fantastische trap. Zsinka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Janoško speelt de bal door. Malkhasyan rent richting de bal. Dallos rent richting de bal. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. Zsinka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - BlueFish 2:0

13e minuut.
Morandi onderschept slim de pass. Morandi met een sublieme pass. Simonyi is nu in balbezit. Malkhasyan onderschept slim de pass. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Janoško passt de bal in één keer door. Dallos rent richting de bal. Dallos geeft de bal voor. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. Zsinka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - BlueFish 3:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szentpéteri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mogyórosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallos verovert de bal door een tackle van achteren. Dallos schiet op doel. Zsinka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Mishan de bal onder controle te krijgen. Buglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zsinka met een harde bal richting middenveld. Janoško kopt de bal weg. Daar is Malkhasyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkhasyan schiet op doel. Zsinka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - BlueFish 4:0

28e minuut.
Janoško probeert de bal aan de voet te houden. Mogyórosi probeert naar een medespeler te passen. Dallos is nu in balbezit. Dallos schiet op doel. Zsinka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kłoskowski geeft een lange en hoge pass. Simonyi kopt de bal weg. Dallos rent richting de bal. Dallos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - BlueFish 5:0

33e minuut.
Dallos rent richting de bal. Dallos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Malkhasyan de bal. Malkhasyan schiet op doel. Zsinka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - BlueFish 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 22%, BlueFish 78%.
Avatar FC - BlueFish 6:0

48e minuut.
Janoško probeert de bal met de borst te controleren. Janoško passt de bal met de wreef. Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallos schiet op doel. Zsinka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - BlueFish 7:0

50e minuut.
Morandi geeft de bal voor. Malkhasyan kopt de bal weg. Simonyi rent richting de bal. Buglia onderschept slim de pass. Buglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Buglia is nu in balbezit. Buglia passt de bal in één keer door. Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallos haalt uit met een fantastische trap. Zsinka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - BlueFish 8:0

57e minuut.
Rybacki neemt vlug de vrije trap. Malkhasyan kopt de bal weg. Margitai probeert de bal aan de voet te houden. Buglia is nu in balbezit. Buglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Szentpéteri met de inworp. Rybacki geeft een hoge lob. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. Zsinka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - BlueFish 9:0

62e minuut.
Buitenspel voor Blatsas. Goede buitenspelval van de verdediging. Rybacki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buglia kopt de bal weg. Klungelig pakt Malkhasyan de bal. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ... Zsinka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Morandi neemt de hoekschop. Klungelig pakt Nyers de bal. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - BlueFish 10:0

73e minuut.
Szeles rent richting de bal. Szeles geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szentpéteri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janoško geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Simonyi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kłoskowski met de inworp. Daar is Morandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morandi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Morandi geeft een hoge lob. Malkhasyan kan de bal niet met de borst controleren. Malkhasyan passt de bal met de wreef. Dallos rent richting de bal. Dallos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kłoskowski met een sublieme pass. Szentpéteri probeert naar een medespeler te passen. Dallos is nu in balbezit. Dallos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - BlueFish 11:0

85e minuut.
Buglia is nu in balbezit. Buglia speelt de bal door. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 36%, BlueFish 64%.
Avatar FC - BlueFish 11:0