Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rákosmenti PC Kolhoz Peppus SC
442++ Tactiek SpinacH
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 60.8
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Kukuljan rent richting de bal. Kwon-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Kwon-Song probeert naar een medespeler te passen. Lipták heeft problemen om de bal te vangen. Lipták schiet op doel. Chrobak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Sándiga speelt de bal door. Casademont bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademont passt de bal zonder na te denken. Meng is nu in balbezit. Meng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Kwon-Song rent richting de bal. Kwon-Song probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tanno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casademont bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Kukuljan met de inworp. Branecki rent richting de bal. Branecki geeft een lange en hoge pass. Meng maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Casademont rent richting de bal. Kwon-Song onderschept slim de pass. Kwon-Song probeert naar een medespeler te passen. Szczypiorek is nu in balbezit. Szczypiorek geeft een hoge lob. Chrobak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Zernicke geeft een hoge lob. Meng kan de bal niet met de borst controleren. Socea rent richting de bal. Meng verovert de bal door een tackle van achteren. Meng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Györe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ludányi komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Kwon-Song heeft problemen om de bal te vangen. Kwon-Song passt de bal zonder na te denken. Coman probeert naar een medespeler te passen. Ludányi rent richting de bal. Ludányi schiet op doel. Chrobak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Daar is Meng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwon-Song is nu in balbezit. Meng onderschept slim de pass. Meng schiet op doel. Canton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Santa met een sublieme pass. Kukuljan is nu in balbezit. Kwok On begaat een overtreding. Kukuljan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Korsvik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meng maakt een snoekduik en kopt de bal. Canton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosmenti PC Kolhoz 59%, Peppus SC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rákosmenti PC Kolhoz - Peppus SC 0:0

52e minuut.
Kukuljan geeft de bal voor. Meng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bontaş met een sublieme pass. Korsvik geeft de bal voor. Meng springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tanno geeft de bal voor. Sándiga heeft problemen om de bal te vangen. Sándiga passt de bal in één keer door. Casademont rent richting de bal. Casademont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Peppus SC 0:1

67e minuut.
Kwon-Song passt de bal zonder na te denken. Coman rent richting de bal. Coman passt de bal zonder na te denken. Lipták is nu in balbezit. Lipták draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lipták passt de bal zonder na te denken. Ludányi rent richting de bal. Molka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosmenti PC Kolhoz 64%, Peppus SC 36%.
Rákosmenti PC Kolhoz - Peppus SC 0:1