Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppus SC Rákosmenti PC Kolhoz
SpinacH Tactiek 442++
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Ludányi maakt een snoekduik en kopt de bal. Šerejus onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kwok On geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ludányi springt en kopt de bal. Chrobak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Rákosmenti PC Kolhoz 0:1

8e minuut.
Kwon-Song speelt de bal door. Zernicke is nu in balbezit. Zernicke geeft een hoge lob. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peppus SC - Rákosmenti PC Kolhoz 1:1

14e minuut.
Sándiga speelt de bal door. Bruins heeft problemen om de bal te vangen. Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins onderschept slim de pass. Bruins schiet op doel. Canton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Rákosmenti PC Kolhoz 2:1

14e minuut.
Meng onderschept slim de pass. Meng speelt de bal door. Klungelig pakt Santa de bal. Ludányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludányi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Santa rent richting de bal. Olivares rent richting de bal. Santa verovert de bal door een tackle van achteren. Lipták onderschept slim de pass. Lipták schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Korsvik rent richting de bal. Korsvik passt de bal in één keer door. Bruins is nu in balbezit. Meng rent richting de bal. Meng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Rákosmenti PC Kolhoz 3:1

22e minuut.
Bruins heeft problemen om de bal te vangen. Olivares rent richting de bal. Meng onderschept slim de pass. Bruins is nu in balbezit. Bruins draait met de bal, schiet en ... Canton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Sándiga passt de bal met de wreef. Branecki rent richting de bal. Branecki met een sublieme pass. Bruins rent richting de bal. Bruins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Kwok On, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukuljan rent richting de bal. Kukuljan met een sublieme pass. Bruins is nu in balbezit. Bruins passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bruins speelt de bal door. Circello geeft een hoge lob. Ludányi kopt de bal weg. Lipták rent richting de bal. Lipták draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Olivares probeert naar een medespeler te passen. Lipták heeft problemen om de bal te vangen. Lipták passt de bal in één keer door. Daar is Ludányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Rákosmenti PC Kolhoz 3:2

42e minuut.
Santa onderschept slim de pass. Ludányi onderschept slim de pass. Ludányi met een sublieme pass. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 48%, Rákosmenti PC Kolhoz 52%.
Peppus SC - Rákosmenti PC Kolhoz 3:2

53e minuut.
Bontaş geeft een hoge lob. Ludányi kopt de bal weg. Santa is nu in balbezit. Lipták verovert de bal door een tackle van achteren. Lipták schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Korsvik rent richting de bal. Kwon-Song onderschept slim de pass. Kwon-Song geeft een lange en hoge pass. Lipták rent richting de bal. Lipták draait met de bal, schiet en ... Chrobak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Šerejus bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Kwok On met een snelle inworp. Olivares is nu in balbezit. Olivares geeft een lange en hoge pass. Chrobak bokst de bal weg. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták onderschept slim de pass. Lipták haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peppus SC - Rákosmenti PC Kolhoz 3:3

82e minuut.
Sándiga is nu in balbezit. Sándiga geeft de bal voor. Korsvik speelt de bal door. Bruins bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Rákosmenti PC Kolhoz 4:3

85e minuut.
Tanno onderschept slim de pass. Kukuljan onderschept slim de pass. Kukuljan met een sublieme pass. Bruins bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kukuljan passt de bal met de wreef. Branecki is nu in balbezit. Branecki passt de bal met de wreef. Bruins rent richting de bal. Bruins schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 56%, Rákosmenti PC Kolhoz 44%.
Peppus SC - Rákosmenti PC Kolhoz 4:3