Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snow F.C. himbilimbi
Taktikaa Tactiek a
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 56.3
solid Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen very good


8e minuut.
Habuczki rent richting de bal. Habuczki geeft een lange en hoge pass. Rudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudziński geeft een hoge lob. Marchena López springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Morillas heeft problemen om de bal te vangen. Żewłakow kopt de bal weg. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López schiet op doel. Haji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - himbilimbi 0:1

39e minuut.
Rudziński rent richting de bal. Plesca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rudziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brescan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López haalt uit met een fantastische trap. Haji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - himbilimbi 0:2

44e minuut.
Rudziński controleert de bal met de borst. Smotarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudziński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żewłakow de bal. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snow F.C. 66%, himbilimbi 34%.
Snow F.C. - himbilimbi 0:2

46e minuut.
Marchena López passt de bal zonder na te denken. Smotarski rent richting de bal. Smotarski passt de bal met de wreef. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Palop Cervera onderschept slim de pass. Gomelauri is nu in balbezit. Gomelauri geeft een hoge lob. Rudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudziński haalt uit met een fantastische trap. Haji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomelauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomelauri passt de bal met de wreef. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow schiet op doel. Haji bokst de bal weg.

55e minuut.
Noa passt de bal met de wreef. Marante is nu in balbezit. Marante met een sublieme pass. Cerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Noa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noa geeft de bal voor. Brescan verovert de bal door een tackle van achteren. Ortigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigão haalt uit met een fantastische trap. Liszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Palop Cervera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Habuczki de bal. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López draait met de bal, schiet en ... Haji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - himbilimbi 0:3

70e minuut.
Haji trapt de bal weg. Gomelauri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Żewłakow de bal onder controle te krijgen. Żewłakow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - himbilimbi 0:4

76e minuut.
Rudziński kopt de bal weg. Marchena López probeert de bal aan de voet te houden. Gosztonyi is nu in balbezit. Smotarski verovert de bal door een tackle van achteren. Smotarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Morillas kopt de bal weg. Gomelauri speelt de bal door. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - himbilimbi 0:5

87e minuut.
Haji trapt de bal weg van het doel. Rudziński kopt de bal weg. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - himbilimbi 0:6

89e minuut.
Bezerédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezerédi geeft een lange en hoge pass. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Noa rent richting de bal. Noa passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snow F.C. 74%, himbilimbi 26%.
Snow F.C. - himbilimbi 0:6