Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppus SC BlueFish
SpinacH Tactiek új3-1
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60 gemiddelde waardering 57.8
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Casademont de bal onder controle te krijgen. Korsvik kopt de bal weg. Daar is Laitano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casademont bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Korsvik kopt de bal weg. Branecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Branecki passt de bal zonder na te denken. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng haalt uit met een fantastische trap. Zsinka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Chí Anh geeft een hoge lob. van de Pol controleert de bal met de borst. van de Pol passt de bal met de wreef. van der Meer rent richting de bal. van der Meer schiet op doel. Chrobak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Sándiga kopt de bal weg. Casademont rent richting de bal. Laitano rent richting de bal. Casademont onderschept slim de pass. Casademont haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Karatziobalis kopt de bal weg. Klungelig pakt Zernicke de bal. Zernicke speelt de bal door. Branecki geeft een lange en hoge pass. Meng springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kukuljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuljan probeert naar een medespeler te passen. Meng is nu in balbezit. Meng schiet op doel. Zsinka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Branecki passt de bal met de wreef. Meng is nu in balbezit. Meng geeft een lange en hoge pass. Salamac probeert de bal aan de voet te houden. Casademont bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kukuljan zal de hoekschop nemen. Meng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - BlueFish 1:0

42e minuut.
Kukuljan controleert de bal met de borst. Buben geeft een lange en hoge pass. Margall rent richting de bal. Margall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peppus SC - BlueFish 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 53%, BlueFish 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peppus SC - BlueFish 1:1

48e minuut.
Karatziobalis geeft de bal voor. Margall bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santa krijgt een gele kaart. Margall raakt geblesseerd tijdens het duel. Margall zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

63e minuut.
van de Pol rent richting de bal. van de Pol passt de bal in één keer door. van der Meer is nu in balbezit. van der Meer schiet op doel. Chrobak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

69e minuut.
Kukuljan met een sublieme pass. Korsvik probeert naar een medespeler te passen. Salamac onderschept slim de pass. Meng is nu in balbezit. Meng haalt uit met een fantastische trap. Zsinka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casademont bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademont haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Buben met een sublieme pass. Karatziobalis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van der Meer de bal. van der Meer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - BlueFish 1:2

79e minuut.
Casademont is nu in balbezit. Laitano begaat een overtreding. Casademont is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sándiga met een snel genomen vrije trap. Casademont is nu in balbezit. Casademont schiet op doel. Zsinka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peppus SC - BlueFish 2:2

84e minuut.
Daar is Karatziobalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karatziobalis passt de bal met de wreef. Sándiga probeert de bal aan de voet te houden. van der Meer is nu in balbezit. van der Meer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Chí Anh met een sublieme pass. van der Meer bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Walleghem bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Meer onderschept slim de pass. van der Meer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Karatziobalis passt de bal zonder na te denken. van de Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Pol passt de bal zonder na te denken. van der Meer bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Meer haalt uit met een fantastische trap. Chrobak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Korsvik rent richting de bal. Karatziobalis verovert de bal door een tackle van achteren. Karatziobalis passt de bal zonder na te denken. van der Meer bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Meer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 53%, BlueFish 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peppus SC - BlueFish 2:2