Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
himbilimbi FcBayern96
a Tactiek Osztályozó
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 8
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 49.8
excellent Schieten excellent
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Gomelauri speelt de bal door. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossoni onderschept slim de pass. Rossoni schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - FcBayern96 0:1

7e minuut.
Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares begaat een overtreding. Żewłakow is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żewłakow met een snel genomen vrije trap. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López haalt uit met een fantastische trap. Noguera bokst de bal weg.

10e minuut.
Cavagnaro met een sublieme pass. Rossoni is nu in balbezit. Rossoni passt de bal met de wreef. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Smotarski passt de bal zonder na te denken. Bezerédi is nu in balbezit. Bezerédi probeert naar een medespeler te passen. Marchena López heeft problemen om de bal te vangen. Marchena López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Palop Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Palop Cervera passt de bal zonder na te denken. Żewłakow heeft problemen om de bal te vangen. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... Noguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ramallo onderschept slim de pass. Żewłakow onderschept slim de pass. Mares is nu in balbezit. Żewłakow onderschept slim de pass. Żewłakow schiet op doel. Noguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kakuja de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
himbilimbi - FcBayern96 1:1

24e minuut.
Ramallo geeft een hoge lob. Inworp. Bezerédi met een snelle inworp. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rudziński geeft de bal voor. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow passt de bal zonder na te denken. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Carnavalesco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bezerédi met de inworp. Marchena López rent richting de bal. Marchena López haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Cavagnaro is nu in balbezit. Bezerédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnaro begaat een overtreding. Bezerédi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bezerédi kan niet meer verder spelen. Nafpliotis komt het veld opgelopen. Hennequin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rossoni de bal. Smotarski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Smotarski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rossoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Mares zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gomelauri probeert de bal aan de voet te houden. Minasyan rent richting de bal. Minasyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow geeft een lange en hoge pass. Daar is Marchena López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchena López draait met de bal, schiet en ... Noguera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Żewłakow passt de bal in één keer door. Stebuliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López verovert de bal door een tackle van achteren. Marchena López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - FcBayern96 2:1

37e minuut.
Cavagnaro kopt de bal weg. Minasyan is nu in balbezit. Gomelauri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gomelauri krijgt een gele kaart. Minasyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mares komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: himbilimbi 37%, FcBayern96 63%.
himbilimbi - FcBayern96 2:1

49e minuut.
Gomelauri heeft problemen om de bal te vangen. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mares. Żewłakow moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Żewłakow kan niet meer verder spelen. Niemiec komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Daar is Hennequin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomelauri kopt de bal weg. Marchena López rent richting de bal. Niemiec rent richting de bal. Niemiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
van Aanholt geeft de bal voor. Carnavalesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López verovert de bal door een tackle van achteren. Marchena López draait met de bal, schiet en ... Noguera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hennequin rent richting de bal. Rudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rudziński met een sublieme pass. Niemiec rent richting de bal. Niemiec draait met de bal, schiet en ... Paal! Noguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Noguera geeft een hoge lob. Rossoni kopt de bal weg. Gomelauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiec rent richting de bal. Niemiec haalt uit met een fantastische trap. Noguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Liszek met een sublieme pass. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Stebuliauskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stebuliauskas krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stebuliauskas. Marchena López is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stebuliauskas met een sublieme pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marchena López neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Palop Cervera passt de bal zonder na te denken. Niemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiec passt de bal in één keer door. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Stebuliauskas is nu in balbezit. Stebuliauskas geeft een lange en hoge pass. Gomelauri probeert naar een medespeler te passen. Niemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: himbilimbi 35%, FcBayern96 65%.
himbilimbi - FcBayern96 2:1