Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snow F.C. Avatar FC
Taktikaa Tactiek na most
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52 gemiddelde waardering 55.4
solid Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Kasiorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kasiorkiewicz geeft een lange en hoge pass. Huy Trung probeert de bal aan de voet te houden. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dallos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marante. Dallos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kánok zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Huy Trung kopt de bal weg. Morillas heeft problemen om de bal te vangen. Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallos schiet op doel. Haji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Cerović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weddle. Cerović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cerović maakt een snoekduik en kopt de bal. Miceli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plesca met een snelle inworp. Ortigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - Avatar FC 1:0

26e minuut.
Morandi onderschept slim de pass. Plesca begaat een overtreding. Morandi raakt geblesseerd tijdens het duel. Morandi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marante kopt de bal weg. Vilarrasa heeft problemen om de bal te vangen. Buglia is nu in balbezit. Buglia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu is nu in balbezit. Dallos onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kánok zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Noa onderschept slim de pass. Noa probeert naar een medespeler te passen. Cerović is nu in balbezit. Cerović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - Avatar FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snow F.C. 58%, Avatar FC 42%.
Snow F.C. - Avatar FC 2:0

47e minuut.
Buglia is nu in balbezit. Buglia passt de bal zonder na te denken. Dallos is nu in balbezit. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cioculescu kopt de bal weg. Noa probeert de bal aan de voet te houden. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - Avatar FC 2:1

63e minuut.
Vilarrasa onderschept slim de pass. Kłoskowski is nu in balbezit. Kłoskowski geeft een lange en hoge pass. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kłoskowski geeft een hoge lob. Malkhasyan kopt de bal weg. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallos verovert de bal door een tackle van achteren. Dallos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huy Trung is nu in balbezit. Malkhasyan begaat een overtreding. Malkhasyan krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Malkhasyan rent richting de bal. Buglia is nu in balbezit. Buglia passt de bal zonder na te denken. Dallos rent richting de bal. Dallos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snow F.C. 71%, Avatar FC 29%.
Snow F.C. - Avatar FC 2:1