Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avatar FC Snow F.C.
na most Tactiek Taktikaa
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 50.9
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


11e minuut.
Álamo schiet op doel. Kasiorkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marante is nu in balbezit. Marante geeft een lange en hoge pass. Ortigão springt en kopt de bal. Miceli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan is nu in balbezit. Buglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buglia schiet op doel. Haji maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Morillas probeert naar een medespeler te passen. Marante rent richting de bal. Marante passt de bal met de wreef. Daar is Álamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álamo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Snow F.C. 0:1

21e minuut.
Daar is Vilarrasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buglia rent richting de bal. Buglia passt de bal met de wreef. Morandi rent richting de bal. Morandi geeft een hoge lob. Haji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buglia rent richting de bal. Buglia draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kłoskowski rent richting de bal. Kłoskowski met een sublieme pass. Plesca geeft een hoge lob. Cerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vilarrasa onderschept slim de pass. Vilarrasa geeft een lange en hoge pass. Álamo is nu in balbezit. Álamo geeft een hoge lob. Cerović maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Snow F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 41%, Snow F.C. 59%.
Avatar FC - Snow F.C. 0:2

48e minuut.
Weddle verovert de bal door een tackle van achteren. Weddle geeft een lange en hoge pass. Malkhasyan kopt de bal weg. Buglia rent richting de bal. Buglia haalt uit met een fantastische trap. Haji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Cioculescu onderschept slim de pass. Rybacki is nu in balbezit. Rybacki geeft de bal voor. Buglia rent richting de bal. Buglia schiet op doel. Haji bokst de bal weg. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Snow F.C. 1:2

57e minuut.
Habuczki geeft een lange en hoge pass. Kłoskowski rent richting de bal. Kłoskowski geeft een lange en hoge pass. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avatar FC - Snow F.C. 2:2

61e minuut.
Morandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morandi geeft een lange en hoge pass. Daar is Szentpéteri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dallos rent richting de bal. Dallos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Marante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szentpéteri is nu in balbezit. Szentpéteri passt de bal in één keer door. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Rybacki geeft een hoge lob. Inworp. Marante met de inworp. Álamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Álamo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Buglia geeft een lange en hoge pass. Janoško kopt de bal weg. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan schiet op doel. Haji maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Snow F.C. 3:2

83e minuut.
Kłoskowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plesca speelt de bal door. Janoško geeft een hoge lob. Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Haji trapt de bal weg van het doel. Janoško geeft de bal voor. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. Haji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 39%, Snow F.C. 61%.
Avatar FC - Snow F.C. 3:2