Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppus SC FcBayern96
SpinacH Tactiek világverő
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 49.7
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Branecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Korsvik de bal. Branecki is nu in balbezit. Korsvik rent richting de bal. Korsvik draait met de bal, schiet en ... Noguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Kukuljan kopt de bal weg. Mares probeert naar een medespeler te passen. Carnavalesco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korsvik rent richting de bal. Korsvik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zernicke is nu in balbezit. Zernicke geeft een hoge lob. Meng kopt de bal weg. Korsvik rent richting de bal. Korsvik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Carnavalesco geeft een lange en hoge pass. Minasyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molka. Minasyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cavagnaro komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Santa passt de bal met de wreef. Korsvik is nu in balbezit. Ramallo onderschept slim de pass. Sándiga verovert de bal door een tackle van achteren. Sándiga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rossoni is nu in balbezit. Casademont onderschept slim de pass. Casademont passt de bal in één keer door. Meng is nu in balbezit. Meng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kukuljan speelt de bal door. Korsvik is nu in balbezit. Pingel is nu in balbezit. Korsvik onderschept slim de pass. Korsvik schiet op doel. Noguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kukuljan kopt de bal weg. Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Meng zijn tegenspeler op de grond. Meng krijgt een gele kaart. Mares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mares zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Santa de bal. Minasyan rent richting de bal. Minasyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Kukuljan geeft de bal voor. Sándiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sándiga passt de bal met de wreef. Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvik haalt uit met een fantastische trap. Noguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meng is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Casademont zal de hoekschop nemen. Meng krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ramallo kopt de bal weg. Cavagnaro is nu in balbezit. Cavagnaro passt de bal met de wreef. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - FcBayern96 0:1

43e minuut.
Branecki geeft een hoge lob. Meng rent richting de bal. Kakuja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meng raakt geblesseerd tijdens het duel. Meng kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peppus SC - FcBayern96 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 36%, FcBayern96 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peppus SC - FcBayern96 1:1

47e minuut.
Casademont is nu in balbezit. Stūris verovert de bal door een tackle van achteren. Stūris met een sublieme pass. Rossoni rent richting de bal. Rossoni draait met de bal, schiet en ... Chrobak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Santa probeert de bal aan de voet te houden. Minasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kukuljan verovert de bal door een tackle van achteren. Rossoni is nu in balbezit. Rossoni schiet op doel. Chrobak bokst de bal weg.

53e minuut.
Casademont verovert de bal door een tackle van achteren. Branecki geeft een hoge lob. Meng rent richting de bal. Meng draait met de bal, schiet en ... Noguera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - FcBayern96 2:1

56e minuut.
Zernicke speelt de bal door. Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvik passt de bal in één keer door. Meng is nu in balbezit. Meng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Korsvik passt de bal in één keer door. Branecki is nu in balbezit. Cavagnaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavagnaro krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Meng geeft een lange en hoge pass. Pingel is nu in balbezit. Sándiga maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sándiga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sándiga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Kakuja geeft een hoge lob. Casademont is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stūris. Casademont roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Casademont kan niet meer verder spelen. Cody komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Korsvik rent richting de bal. Korsvik passt de bal met de wreef. Daar is Ramallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Branecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pingel verovert de bal door een tackle van achteren. Pingel passt de bal zonder na te denken. Dutý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossoni onderschept slim de pass. Rossoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Stebuliauskas is nu in balbezit. Stebuliauskas geeft de bal voor. Dutý geeft een lange en hoge pass. Korsvik rent richting de bal. Korsvik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - FcBayern96 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 43%, FcBayern96 57%.
Peppus SC - FcBayern96 3:1