Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppus SC Snow F.C.
SpinacH Tactiek Taktikaa
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 52.4
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Noa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marante de bal. Marante passt de bal in één keer door. Ortigão rent richting de bal. Ortigão haalt uit met een fantastische trap. Chrobak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ortigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuljan met een sublieme pass. Ortigão speelt de bal door. Cerović is nu in balbezit. Cerović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chrobak trapt de bal weg van het doel. Sándiga kopt de bal weg. Korsvik is nu in balbezit. Korsvik schiet op doel. Haji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cioculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Korsvik is nu in balbezit. Korsvik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sándiga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korsvik is nu in balbezit. Korsvik passt de bal zonder na te denken. Casademont rent richting de bal. Casademont geeft een hoge lob. Haji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meng rent richting de bal. Meng schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Snow F.C. 1:0

45e minuut.
Plesca rent richting de bal. Plesca met een sublieme pass. Kukuljan probeert de bal aan de voet te houden. Cerović is nu in balbezit. Cerović haalt uit met een fantastische trap. Chrobak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 54%, Snow F.C. 46%.
Peppus SC - Snow F.C. 1:0

56e minuut.
Noa speelt de bal door. Ortigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuljan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kukuljan krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Daar is Cioculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cioculescu krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Sándiga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marante rent richting de bal. Korsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Korsvik geeft de bal voor. Meng maakt een snoekduik en kopt de bal. Haji bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 48%, Snow F.C. 52%.
Peppus SC - Snow F.C. 1:0