Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snow F.C. Peppus SC
Taktikaa Tactiek SpinacH
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48.6 gemiddelde waardering 60.8
solid Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen formidable


6e minuut.
Marante heeft problemen om de bal te vangen. Branecki onderschept slim de pass. Branecki passt de bal met de wreef. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng schiet op doel. Haji bokst de bal weg.

14e minuut.
Huy Trung raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Habuczki komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Plesca onderschept slim de pass. Plesca geeft de bal voor. Santa is nu in balbezit. Cerović verovert de bal door een tackle van achteren. Cerović haalt uit met een fantastische trap. Chrobak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Casademont is nu in balbezit. Plesca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casademont is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casademont met een snel genomen vrije trap. Daar is Meng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - Peppus SC 0:1

34e minuut.
Branecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Branecki geeft een lange en hoge pass. Meng is nu in balbezit. Meng schiet op doel. Haji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - Peppus SC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snow F.C. 57%, Peppus SC 43%.
Snow F.C. - Peppus SC 0:2

54e minuut.
Marante geeft een lange en hoge pass. Álamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zernicke rent richting de bal. Álamo onderschept slim de pass. Álamo schiet op doel. Chrobak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ortigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuljan onderschept slim de pass. Kukuljan geeft een lange en hoge pass. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng haalt uit met een fantastische trap. Haji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Vilarrasa is nu in balbezit. Branecki onderschept slim de pass. Branecki passt de bal met de wreef. Daar is Meng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kukuljan kopt de bal weg. Meng is nu in balbezit. Korsvik is nu in balbezit. Korsvik haalt uit met een fantastische trap. Haji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - Peppus SC 0:3

73e minuut.
Klungelig pakt Branecki de bal. Branecki met een sublieme pass. Meng is nu in balbezit. Meng haalt uit met een fantastische trap. Haji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - Peppus SC 0:4

77e minuut.
Casademont passt de bal in één keer door. Kukuljan is nu in balbezit. Kukuljan passt de bal in één keer door. Casademont is nu in balbezit. Casademont geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kukuljan passt de bal met de wreef. Sándiga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cioculescu. Cioculescu krijgt een gele kaart. Sándiga raakt geblesseerd tijdens het duel. Sándiga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Branecki rent richting de bal. Branecki geeft een lange en hoge pass. Meng is nu in balbezit. Meng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Álamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuljan onderschept slim de pass. Kukuljan geeft een hoge lob. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng schiet op doel. Haji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Cerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuljan verovert de bal door een tackle van achteren. Kukuljan probeert naar een medespeler te passen. Sándiga rent richting de bal. Sándiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Haji met een harde bal richting middenveld. Daar is Casademont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casademont kopt de bal weg. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snow F.C. 62%, Peppus SC 38%.
Snow F.C. - Peppus SC 0:4