Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avatar FC FcBayern96
na most Tactiek Osztályozó
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 49.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Kánok kopt de bal weg. Dallos is nu in balbezit. Carnavalesco maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Carnavalesco moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Carnavalesco schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Morandi geeft een hoge lob. Malkhasyan is nu in balbezit. Kánok probeert naar een medespeler te passen. Buglia is nu in balbezit. Buglia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Rossoni rent richting de bal. Janoško verovert de bal door een tackle van achteren. Janoško passt de bal met de wreef. Dallos is nu in balbezit. Dallos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Janoško is nu in balbezit. Janoško passt de bal zonder na te denken. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. Noguera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - FcBayern96 1:0

18e minuut.
Mares is nu in balbezit. Janoško onderschept slim de pass. Janoško passt de bal in één keer door. Buglia rent richting de bal. Buglia schiet op doel. Noguera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mares rent richting de bal. Janoško verovert de bal door een tackle van achteren. Janoško passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dallos de bal. Dallos haalt uit met een fantastische trap. Noguera bokst de bal weg.

31e minuut.
Weddle is nu in balbezit. Minasyan begaat een overtreding. Weddle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weddle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Malkhasyan kopt de bal weg. Buglia is nu in balbezit. Buglia draait met de bal, schiet en ... Noguera bokst de bal weg.

33e minuut.
Pingel met een sublieme pass. Janoško probeert naar een medespeler te passen. Malkhasyan is nu in balbezit. Dallos is nu in balbezit. Dallos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kánok probeert naar een medespeler te passen. Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buglia de bal. Buglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Janoško met een sublieme pass. Kánok rent richting de bal. Kánok probeert naar een medespeler te passen. Dallos rent richting de bal. Dallos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 32%, FcBayern96 68%.
Avatar FC - FcBayern96 1:0

49e minuut.
Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kánok is nu in balbezit. Dallos speelt de bal door. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - FcBayern96 2:0

51e minuut.
Stebuliauskas passt de bal in één keer door. Cavagnaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnaro probeert naar een medespeler te passen. Pingel is nu in balbezit. Pingel geeft een hoge lob. Miceli bokst de bal weg.

64e minuut.
Janoško bereikt de bal nog maar net als eerste. Janoško speelt de bal door. Stebuliauskas rent richting de bal. Buglia verovert de bal door een tackle van achteren. Buglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Buglia kopt de bal weg. Morandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morandi passt de bal met de wreef. Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Noguera trapt de bal weg. Rossoni kopt de bal weg. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miceli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Morandi met een sublieme pass. Stebuliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malkhasyan schiet op doel. Noguera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - FcBayern96 3:0

87e minuut.
Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan onderschept slim de pass. Malkhasyan passt de bal zonder na te denken. Dallos rent richting de bal. Dallos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 36%, FcBayern96 64%.
Avatar FC - FcBayern96 3:0