Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBayern96 Avatar FC
Osztályozó Tactiek na most
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Morandi met een sublieme pass. Malkhasyan heeft problemen om de bal te vangen. Malkhasyan probeert naar een medespeler te passen. Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallos draait met de bal, schiet en ... Noguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Buglia onderschept slim de pass. Buglia passt de bal met de wreef. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Avatar FC 0:1

7e minuut.
Rybacki is nu in balbezit. Minasyan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Minasyan de bal. Minasyan haalt uit met een fantastische trap. Miceli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FcBayern96 - Avatar FC 1:1

13e minuut.
Kánok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo onderschept slim de pass. Ramallo probeert naar een medespeler te passen. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Minasyan onderschept slim de pass. Weddle is nu in balbezit. Minasyan onderschept slim de pass. Minasyan draait met de bal, schiet en ... Miceli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Daar is Hennequin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morandi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cavagnaro. Cavagnaro krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Janoško met een sublieme pass. Morandi is nu in balbezit. Morandi speelt de bal door. Buglia is nu in balbezit. Buglia draait met de bal, schiet en ... Noguera bokst de bal weg.

27e minuut.
Kasiorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kasiorkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Morandi speelt de bal door. Buglia is nu in balbezit. Buglia haalt uit met een fantastische trap. Noguera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rossoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Weddle onderschept slim de pass. Weddle geeft een lange en hoge pass. Dallos kopt de bal weg. Malkhasyan rent richting de bal. Noguera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Morandi geeft een lange en hoge pass. Daar is Malkhasyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkhasyan passt de bal met de wreef. Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallos schiet op doel. Noguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Malkhasyan rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morandi zal de hoekschop nemen. Dallos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Avatar FC 1:2

35e minuut.
Morandi geeft een lange en hoge pass. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malkhasyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malkhasyan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Noguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Dallos is nu in balbezit. Cavagnaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dallos raakt geblesseerd tijdens het duel. Malkhasyan komt bij de bal en schiet. Noguera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Avatar FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 74%, Avatar FC 26%.
FcBayern96 - Avatar FC 1:3

50e minuut.
Buglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buglia geeft een lange en hoge pass. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan draait met de bal, schiet en ... Miceli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Avatar FC 2:3

54e minuut.
Kasiorkiewicz met een sublieme pass. Kłoskowski geeft een hoge lob. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallos schiet op doel. Noguera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Avatar FC 2:4

62e minuut.
Cavagnaro geeft een lange en hoge pass. Pingel rent richting de bal. Kánok schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kánok is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Dallos is nu in balbezit. Dallos passt de bal met de wreef. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Avatar FC 2:5

65e minuut.
Pelzer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybacki met een snelle inworp. Dallos is nu in balbezit. Dallos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hennequin met de inworp. Rossoni is nu in balbezit. Rossoni draait met de bal, schiet en ... Weddle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hennequin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Rossoni de bal. Rossoni schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Cavagnaro passt de bal in één keer door. Pingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Minasyan de bal. Minasyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Dallos verovert de bal door een tackle van achteren. Dallos passt de bal zonder na te denken. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Avatar FC 2:6

84e minuut.
Kłoskowski passt de bal in één keer door. Buglia met een sublieme pass. Morandi met een sublieme pass. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 52%, Avatar FC 48%.
FcBayern96 - Avatar FC 2:6