Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mycelium Hcity FC
Német Tactiek BÉTA
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
57.9 gemiddelde waardering 59.3
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


22e minuut.
Morar is nu in balbezit. Mondini verovert de bal door een tackle van achteren. Mondini passt de bal zonder na te denken. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Radian bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Hcity FC 0:1

28e minuut.
Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Onkalo speelt de bal door. Catinca kopt de bal weg. Pezda rent richting de bal. Pezda geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Carrasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu geeft een hoge lob. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg geeft een hoge lob. Radian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 54%, Hcity FC 46%.
Mycelium - Hcity FC 0:1

47e minuut.
Buitenspel voor Ilg. Goede buitenspelval van de verdediging. Kozdra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kerr rent richting de bal. Kerr schiet op doel. Onkalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mycelium - Hcity FC 1:1

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ilg stond buitenspel. Kozdra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Hcity FC 2:1

54e minuut.
Daar is Bruzdewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzdewicz geeft de bal voor. Fauci kopt de bal weg. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Fauci kopt de bal weg. Daar is Verros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezda verovert de bal door een tackle van achteren. Pezda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mycelium - Hcity FC 2:2

68e minuut.
Drögemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Biondo onderschept slim de pass. Biondo probeert de bal met de borst te controleren. Biondo geeft een lange en hoge pass. Kerr rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Hcity FC 3:2

69e minuut.
Carrasco met een snelle inworp. da Viola heeft problemen om de bal te vangen. da Viola geeft een hoge lob. Kerr springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Hcity FC 4:2

71e minuut.
Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarugi begaat een overtreding. Kerr is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biondo met een snel genomen vrije trap. Kerr maakt een snoekduik en kopt de bal. Onkalo bokst de bal weg.

72e minuut.
Pezda verovert de bal door een tackle van achteren. Verros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda begaat een overtreding. Pezda krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Amarugi passt de bal met de wreef. Fauci rent richting de bal. Fauci passt de bal met de wreef. Pezda is nu in balbezit. Pezda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kozdra geeft de bal voor. Fauci is nu in balbezit. Biondo begaat een overtreding. Biondo krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Fauci onderschept slim de pass. Fauci probeert naar een medespeler te passen. Pezda is nu in balbezit. Pezda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Hcity FC 4:3

85e minuut.
Carrasco is nu in balbezit. Bruzdewicz is nu in balbezit. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco geeft de bal voor. Kerr maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 42%, Hcity FC 58%.
Mycelium - Hcity FC 4:3