Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajnalcsillag Albert FlóriT.C.
abc Tactiek FULL
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
51 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Bezerédi geeft de bal voor. Morozowski speelt de bal door. Győri probeert de bal met de borst te controleren. Lentulo onderschept slim de pass. Lentulo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Soares passt de bal met de wreef. Matuško is nu in balbezit. Matuško geeft de bal voor. Lentulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentulo draait met de bal, schiet en ... Milanés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - Albert FlóriT.C. 1:0

17e minuut.
Daar is Kövér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezerédi rent richting de bal. Bezerédi passt de bal zonder na te denken. Maximov is nu in balbezit. Maximov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pleavă probeert naar een medespeler te passen. Győri bereikt de bal nog maar net als eerste. Győri passt de bal in één keer door. Maximov rent richting de bal. Maximov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Morozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pleavă rent richting de bal. Pleavă geeft een hoge lob. Böjte kopt de bal weg. Sandeep rent richting de bal. Sandeep draait met de bal, schiet en ... Morozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Lentulo heeft problemen om de bal te vangen. Erenoğlu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pietras ... Strafschop! Erenoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Lentulo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - Albert FlóriT.C. 2:0

34e minuut.
Daar is Győri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Győri passt de bal met de wreef. Bezerédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sandeep onderschept slim de pass. Sandeep passt de bal zonder na te denken. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Minas de bal onder controle te krijgen. Morozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Győri speelt de bal door. Daar is Maximov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maximov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Soares met een snelle inworp. Opacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Opacki passt de bal in één keer door. Lentulo is nu in balbezit. Lentulo haalt uit met een fantastische trap. Milanés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajnalcsillag 59%, Albert FlóriT.C. 41%.
Hajnalcsillag - Albert FlóriT.C. 2:0

48e minuut.
Böjte heeft problemen om de bal te vangen. Sandeep is nu in balbezit. Böjte is nu in balbezit. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Maximov is nu in balbezit. Kruszka verovert de bal door een tackle van achteren. Győri begaat een overtreding. Győri krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Bezerédi passt de bal zonder na te denken. Kövér met een sublieme pass. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep is nu in balbezit. Sandeep draait met de bal, schiet en ... Morozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Erenoğlu rent richting de bal. Pietras verovert de bal door een tackle van achteren. Pietras geeft een lange en hoge pass. Bezerédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezerédi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Inworp. Maximov met de inworp. Győri bereikt de bal nog maar net als eerste. Győri geeft de bal voor. Sandeep springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Győri verovert de bal door een tackle van achteren. Győri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maximov de bal. Maximov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - Albert FlóriT.C. 2:1

66e minuut.
Aba komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Demjén geeft de bal voor. Böjte kopt de bal weg. Staszczyk rent richting de bal. Aba onderschept slim de pass. Aba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajnalcsillag 57%, Albert FlóriT.C. 43%.
Hajnalcsillag - Albert FlóriT.C. 2:1