Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albert FlóriT.C. Hajnalcsillag
bitango Tactiek abc
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 50.7
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Charnock geeft de bal voor. Inworp. Soares met een snelle inworp. Opacki rent richting de bal. Opacki geeft de bal voor. Isa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Lentulo onderschept slim de pass. Lentulo met een sublieme pass. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... Isa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - Hajnalcsillag 0:1

15e minuut.
Inworp. Staszczyk met een snelle inworp. Matuško bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuško geeft de bal voor. Lentulo springt en kopt de bal. Isa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bezerédi is nu in balbezit. Lentulo verovert de bal door een tackle van achteren. Pietras is nu in balbezit. Lentulo verovert de bal door een tackle van achteren. Lentulo draait met de bal, schiet en ... Isa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér passt de bal met de wreef. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep schiet op doel. Morozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Albert FlóriT.C. - Hajnalcsillag 1:1

35e minuut.
Bá Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Bezerédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezerédi geeft een hoge lob. Sandeep is nu in balbezit. Sandeep haalt uit met een fantastische trap. Morozowski bokst de bal weg. Maximov is nu in balbezit. Maximov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - Hajnalcsillag 2:1

38e minuut.
Lentulo met een sublieme pass. Erenoğlu rent richting de bal. Charnock is nu in balbezit. Erenoğlu onderschept slim de pass. Erenoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kövér geeft een lange en hoge pass. Bezerédi probeert naar een medespeler te passen. Staszczyk is nu in balbezit. Maximov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 48%, Hajnalcsillag 52%.
Albert FlóriT.C. - Hajnalcsillag 2:1

52e minuut.
Bezerédi is nu in balbezit. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bezerédi zijn tegenspeler op de grond. Bezerédi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Opacki rent richting de bal. Győri onderschept slim de pass. Győri probeert naar een medespeler te passen. Cypryjak rent richting de bal. Cypryjak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Győri bereikt de bal nog maar net als eerste. Győri passt de bal met de wreef. Cypryjak rent richting de bal. Cypryjak schiet op doel. Morozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Matuško geeft een hoge lob. Erenoğlu is nu in balbezit. Lentulo is nu in balbezit. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Minas kopt de bal weg. Pietras heeft problemen om de bal te vangen. Lentulo onderschept slim de pass. Lentulo draait met de bal, schiet en ... Isa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Albert FlóriT.C. - Hajnalcsillag 2:2

89e minuut.
Dražić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dražić geeft een lange en hoge pass. Daar is Erenoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lentulo rent richting de bal. Lentulo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 37%, Hajnalcsillag 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Albert FlóriT.C. - Hajnalcsillag 2:2