Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC M&G Lila Vandálok
Megye 20181030 Tactiek 451
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 58.6
very good Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Gardien met een sublieme pass. Koclęga heeft problemen om de bal te vangen. Gardien begaat een overtreding. Gardien krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Pantani speelt de bal door. Lucke rent richting de bal. Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga schiet op doel. Kontogeorgakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Lila Vandálok 0:1

7e minuut.
Pantani is nu in balbezit. Pantani geeft een lange en hoge pass. Gardien bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Koclęga is nu in balbezit. Lucke onderschept slim de pass. Zafirović onderschept slim de pass. Zafirović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Baroš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Lila Vandálok 0:2

21e minuut.
Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law passt de bal met de wreef. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga schiet op doel. Kontogeorgakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Lila Vandálok 0:3

28e minuut.
Gardien passt de bal in één keer door. Grassow rent richting de bal. Grassow probeert naar een medespeler te passen. Orama rent richting de bal. Orama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Antipa onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benetti zal de hoekschop nemen. Grassow heeft problemen om de bal te vangen. Grassow schiet op doel. Adjetey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Brodeur is nu in balbezit. Brodeur probeert naar een medespeler te passen. Brière probeert naar een medespeler te passen. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga schiet op doel. Kontogeorgakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Pantani heeft problemen om de bal te vangen. Grassow rent richting de bal. Grassow passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Orama de bal. Orama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Brière is nu in balbezit. Brière met een sublieme pass. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Lila Vandálok 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 49%, Lila Vandálok 51%.
FC M&G - Lila Vandálok 0:4

51e minuut.
Brodeur passt de bal zonder na te denken. Brière is nu in balbezit. Brière passt de bal met de wreef. Koclęga rent richting de bal. Koclęga schiet op doel. Kontogeorgakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ioveanu geeft een hoge lob. Brodeur probeert naar een medespeler te passen. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga schiet op doel. Kontogeorgakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Lila Vandálok 0:5

56e minuut.
Koclęga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vâlcu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Osuna probeert de bal met de borst te controleren. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini passt de bal zonder na te denken. Orama geeft een hoge lob. Grassow springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Brodeur passt de bal met de wreef. Daar is Brière, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brière met een sublieme pass. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Lila Vandálok 0:6

63e minuut.
Grassow passt de bal zonder na te denken. Fellaini rent richting de bal. Fellaini passt de bal zonder na te denken. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zafirović onderschept slim de pass. Zafirović passt de bal in één keer door. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Magdziarz speelt de bal door. Brodeur heeft problemen om de bal te vangen. Brodeur speelt de bal door. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Gardien met een sublieme pass. Orama is nu in balbezit. Orama met een sublieme pass. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Brière kopt de bal weg. Daar is Vâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucke rent richting de bal. Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brière rent richting de bal. Brière draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Brodeur de bal. Brodeur speelt de bal door. Brière probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Lila Vandálok 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 52%, Lila Vandálok 48%.
FC M&G - Lila Vandálok 0:7