Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lila Vandálok FC M&G
451 Tactiek Megye 20181030
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 51.8
good Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Brière bereikt de bal nog maar net als eerste. Brière geeft de bal voor. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanke onderschept slim de pass. Hanke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zafirović geeft de bal voor. Lucke is nu in balbezit. Hanke onderschept slim de pass. Hanke draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - FC M&G 1:0

23e minuut.
Zafirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafirović speelt de bal door. Osuna met een sublieme pass. Hanke rent richting de bal. Hanke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Osuna onderschept slim de pass. Osuna met een sublieme pass. Brière rent richting de bal. Brière geeft de bal voor. Zafirović krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Brodeur met een sublieme pass. Brière rent richting de bal. Brière passt de bal met de wreef. Hanke rent richting de bal. Hanke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Butler rent richting de bal. Antipa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Butler raakt geblesseerd tijdens het duel. Fellaini neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Adjetey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lila Vandálok - FC M&G 1:1

42e minuut.
Lucke rent richting de bal. Hanke onderschept slim de pass. Klungelig pakt Hanke de bal. Hanke haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Baroš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - FC M&G 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 42%, FC M&G 58%.
Lila Vandálok - FC M&G 2:1

49e minuut.
Lucke onderschept slim de pass. Lucke geeft een lange en hoge pass. Brodeur kopt de bal weg. Hanke rent richting de bal. Hanke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pantani speelt de bal door. Klungelig pakt Brière de bal. Brière passt de bal met de wreef. Hanke rent richting de bal. Hanke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Magdziarz is nu in balbezit. Magdziarz met een sublieme pass. Lucke is nu in balbezit. Hanke onderschept slim de pass. Hanke schiet op doel. Kontogeorgakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hanke rent richting de bal. Hanke draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - FC M&G 3:1

61e minuut.
Butler met een sublieme pass. Orama is nu in balbezit. Zafirović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zafirović krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kozdra verovert de bal door een tackle van achteren. Gardien is nu in balbezit. Gardien speelt de bal door. Orama rent richting de bal. Orama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Antipa probeert naar een medespeler te passen. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna passt de bal zonder na te denken. Hanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - FC M&G 4:1

72e minuut.
Hanke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vâlcu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gardien probeert naar een medespeler te passen. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini passt de bal in één keer door. Orama rent richting de bal. Orama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pantani rent richting de bal. Pantani probeert naar een medespeler te passen. Brière probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zafirović rent richting de bal. Zafirović passt de bal met de wreef. Osuna probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... Paal! Kontogeorgakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Gardien bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardien geeft de bal voor. Magdziarz heeft problemen om de bal te vangen. Butler rent richting de bal. Butler draait met de bal, schiet en ... Adjetey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 45%, FC M&G 55%.
Lila Vandálok - FC M&G 4:1