Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Servet Cetin Zsombcus Barca
532 Tactiek Osztályozó
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 48.3
solide Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Bollen onderschept slim de pass. Devriendt is nu in balbezit. Bollen verovert de bal door een tackle van achteren. Bollen schiet op doel. Gyurcsányi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Bollen onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filipowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bollen rent richting de bal. Bollen geeft een hoge lob. Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
L’Estrange probeert naar een medespeler te passen. Bollen rent richting de bal. Salmiaho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salmiaho krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Klungelig pakt Schepel de bal. Schepel speelt de bal door. Bánföldi is nu in balbezit. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh schiet op doel. Grosjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Diculescu onderschept slim de pass. Karaca is nu in balbezit. Karaca speelt de bal door. Daar is Bollen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bollen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kulišić is nu in balbezit. Karaca verovert de bal door een tackle van achteren. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap. Salmiaho probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Filipowski geeft een lange en hoge pass. Schepel probeert de bal aan de voet te houden. Shevley rent richting de bal. Cubelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubelos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bánföldi passt de bal in één keer door. Kulišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulišić passt de bal in één keer door. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Servet Cetin 35%, Zsombcus Barca 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Servet Cetin - Zsombcus Barca 0:0

60e minuut.
Alesini onderschept slim de pass. Alesini geeft een hoge lob. Salmiaho probeert de bal met de borst te controleren. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Boyajyan probeert naar een medespeler te passen. Filipowski is nu in balbezit. Met opzet legt Devriendt zijn tegenspeler op de grond. Devriendt is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Servet Cetin 33%, Zsombcus Barca 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Servet Cetin - Zsombcus Barca 0:0