Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zsombcus Barca F.C Servet Cetin
Osztályozó Tactiek 532
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten excellent
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Doncu kopt de bal weg. Kulišić is nu in balbezit. Met opzet legt Lindešis zijn tegenspeler op de grond. Lindešis krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Shevley probeert naar een medespeler te passen. Bánföldi rent richting de bal. Bánföldi met een sublieme pass. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - F.C Servet Cetin 1:0

19e minuut.
L’Estrange met de inworp. Kulišić rent richting de bal. Lindešis verovert de bal door een tackle van achteren. Lindešis geeft een lange en hoge pass. Bollen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perošević heeft problemen om de bal te vangen. Perošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zsombcus Barca - F.C Servet Cetin 1:1

21e minuut.
Lindešis probeert naar een medespeler te passen. Bollen rent richting de bal. Bollen passt de bal in één keer door. Perošević heeft problemen om de bal te vangen. Perošević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Karaca speelt de bal door. Bollen is nu in balbezit. Schepel maakt een afschuwelijke overtreding. Schepel krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cubelos met een sublieme pass. Bollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevley geeft de bal voor. Boyajyan geeft een hoge lob. Perošević krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Perošević heeft problemen om de bal te vangen. Kulišić speelt de bal door. Cubelos met een sublieme pass. Lindešis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindešis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cubelos met een sublieme pass. Bollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollen passt de bal zonder na te denken. Perošević rent richting de bal. Perošević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 67%, F.C Servet Cetin 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zsombcus Barca - F.C Servet Cetin 1:1

53e minuut.
Giojoso met een sublieme pass. Kulišić rent richting de bal. Lindešis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lindešis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

57e minuut.
Kulišić rent richting de bal. Cubelos onderschept slim de pass. Cubelos met een sublieme pass. Perošević is nu in balbezit. Perošević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Zorba heeft problemen om de bal te vangen. Bánföldi kopt de bal weg. Diculescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bollen rent richting de bal. Bollen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Karaca is nu in balbezit. Karaca passt de bal zonder na te denken. Daar is Devriendt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bollen is nu in balbezit. Bollen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Diculescu rent richting de bal. Diculescu passt de bal met de wreef. Schepel rent richting de bal. Bollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gyurcsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Schepel bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu met een sublieme pass. Karaca is nu in balbezit. Karaca geeft de bal voor. Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Perošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - F.C Servet Cetin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 64%, F.C Servet Cetin 36%.
Zsombcus Barca - F.C Servet Cetin 1:2