Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hcity FC Albert FlóriT.C.
BÉTA Tactiek Alpár
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 57.6
solid Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drögemeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drögemeier met een sublieme pass. Pezda is nu in balbezit. Pezda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Catinca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ilg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilg geeft de bal voor. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda geeft de bal voor. Paal! Isa bokst de bal weg. Paal!

20e minuut.
Győri probeert naar een medespeler te passen. Maximov is nu in balbezit. Maximov passt de bal in één keer door. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pietras is nu in balbezit. Pietras geeft een hoge lob. Grigorescu speelt de bal door. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Drögemeier passt de bal in één keer door. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu passt de bal in één keer door. Ilg is nu in balbezit. Ilg draait met de bal, schiet en ... Isa bokst de bal weg. Paal!

32e minuut.
Maximov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bruzdewicz de bal onder controle te krijgen. Sandeep rent richting de bal. Sandeep schiet op doel. Onkalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Albert FlóriT.C. 0:1

36e minuut.
Drögemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Drögemeier passt de bal zonder na te denken. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu schiet op doel. Isa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Mondini geeft een lange en hoge pass. Pezda is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drögemeier zal de hoekschop nemen. Pezda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Böjte de bal. Ilg rent richting de bal. Met opzet legt Böjte zijn tegenspeler op de grond. Böjte is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Kövér rent richting de bal. Kövér geeft de bal voor. Daar is Maximov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 39%, Albert FlóriT.C. 61%.
Hcity FC - Albert FlóriT.C. 0:1

47e minuut.
Scheepers onderschept slim de pass. Scheepers probeert naar een medespeler te passen. Grigorescu rent richting de bal. Ilg is nu in balbezit. Ilg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Charnock geeft de bal voor. Drögemeier kopt de bal weg. Pezda is nu in balbezit. Pezda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hcity FC - Albert FlóriT.C. 1:1

56e minuut.
Scheepers verovert de bal door een tackle van achteren. Scheepers speelt de bal door. Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Ilg is nu in balbezit. Ilg draait met de bal, schiet en ... Isa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Drögemeier probeert naar een medespeler te passen. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu met een sublieme pass. Daar is Ilg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg verovert de bal door een tackle van achteren. Ilg probeert naar een medespeler te passen. Pezda rent richting de bal. Pezda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Catinca is nu in balbezit. Catinca passt de bal zonder na te denken. Grigorescu met een sublieme pass. Drögemeier rent richting de bal. Drögemeier schiet op doel. Isa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Grigorescu passt de bal met de wreef. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg rent richting de bal. Ilg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Albert FlóriT.C. 2:1

76e minuut.
Maximov passt de bal in één keer door. Drögemeier rent richting de bal. Drögemeier passt de bal met de wreef. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Catinca probeert naar een medespeler te passen. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg passt de bal zonder na te denken. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Grigorescu met een sublieme pass. Bá Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda onderschept slim de pass. Pezda draait met de bal, schiet en ... Isa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Albert FlóriT.C. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 31%, Albert FlóriT.C. 69%.
Hcity FC - Albert FlóriT.C. 3:1