Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajnalcsillag Mycelium
abc Tactiek Német
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 58.4
solid Schieten brilliant
good Passen adequate
good Verdedigen formidable


5e minuut.
Klungelig pakt Kerr de bal. Kruszka begaat een overtreding. Kerr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morar komt bij de bal en schiet. Kerr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morozowski bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Morozowski niet meer kan verder spelen. Hadarics komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Radian probeert naar een medespeler te passen. Zaelani controleert de bal met de borst. Kozdra bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Staszczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Staszczyk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lentulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozdra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentulo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lentulo de bal. Lentulo haalt uit met een fantastische trap. Radian bokst de bal weg.

15e minuut.
Pletosu is nu in balbezit. Pletosu passt de bal in één keer door. Zaelani rent richting de bal. Zaelani geeft een lange en hoge pass. Kerr krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kozdra rent richting de bal. Kozdra geeft de bal voor. Pletosu rent richting de bal. Pletosu draait met de bal, schiet en ... Hadarics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - Mycelium 0:1

21e minuut.
Kozdra geeft een lange en hoge pass. Sziegl kopt de bal weg. Pletosu rent richting de bal. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Biondo geeft een hoge lob. Kruszka verovert de bal door een tackle van achteren. Zaelani rent richting de bal. Zaelani met een sublieme pass. da Viola geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Biondo geeft een lange en hoge pass. Lentulo is nu in balbezit. Lentulo probeert naar een medespeler te passen. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Biondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biondo geeft een hoge lob. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... Radian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hajnalcsillag - Mycelium 1:1

39e minuut.
da Viola passt de bal met de wreef. Morar is nu in balbezit. Morar geeft de bal voor. Kerr heeft problemen om de bal te vangen. Kerr draait met de bal, schiet en ... Hadarics bokst de bal weg.

44e minuut.
Kozdra onderschept slim de pass. Zaelani rent richting de bal. Zaelani geeft een hoge lob. Kerr springt en kopt de bal. Acampora heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajnalcsillag 69%, Mycelium 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hajnalcsillag - Mycelium 1:1

51e minuut.
Zaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk begaat een overtreding. Zaelani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaelani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pletosu maakt een snoekduik en kopt de bal. Hadarics maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Soares rent richting de bal. Mikosiak verovert de bal door een tackle van achteren. Mikosiak geeft de bal voor. Pletosu springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Kruszka de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Soares passt de bal in één keer door. Verros is nu in balbezit. Verros geeft een hoge lob. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Acampora met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Morar de bal onder controle te krijgen. Matuško begaat een overtreding. Morar raakt geblesseerd tijdens het duel. Morar komt bij de bal en schiet. Hadarics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kerr rent richting de bal. Kerr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - Mycelium 1:2

58e minuut.
Erenoğlu passt de bal in één keer door. Minas heeft problemen om de bal te vangen. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zaelani heeft problemen om de bal te vangen. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu haalt uit met een fantastische trap. Hadarics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - Mycelium 1:3

60e minuut.
Biondo is nu in balbezit. Soares onderschept slim de pass. Soares geeft de bal voor. Zaelani is nu in balbezit. Zaelani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kruszka rent richting de bal. Kruszka geeft een hoge lob. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - Mycelium 1:4

83e minuut.
Daar is Kruszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletosu is nu in balbezit. Kruszka verovert de bal door een tackle van achteren. Pletosu rent richting de bal. Pletosu schiet op doel. Hadarics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kozdra rent richting de bal. Kozdra geeft een hoge lob. Pletosu heeft problemen om de bal te vangen. Pletosu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajnalcsillag 73%, Mycelium 27%.
Hajnalcsillag - Mycelium 1:4