Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mycelium Hajnalcsillag
Valami 4 Tactiek abc
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 48.1
uitmuntend Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Erenoğlu rent richting de bal. da Viola verovert de bal door een tackle van achteren. Lentulo onderschept slim de pass. Lentulo haalt uit met een fantastische trap. Radian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Hajnalcsillag 0:1

6e minuut.
Erenoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Erenoğlu haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Kozdra de bal. Lentulo is nu in balbezit. Lentulo schiet op doel. Radian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozdra rent richting de bal. Staszczyk onderschept slim de pass. Lentulo rent richting de bal. Lentulo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Opacki de bal. Opacki passt de bal zonder na te denken. da Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentulo verovert de bal door een tackle van achteren. Lentulo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Soares is nu in balbezit. Soares geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carrasco de bal. Opacki onderschept slim de pass. Opacki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Minas geeft een lange en hoge pass. Matuško is nu in balbezit. Matuško speelt de bal door. Klungelig pakt Soares de bal. Soares geeft een lange en hoge pass. Radian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Biondo geeft een hoge lob. Inworp. Soares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Opacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 60%, Hajnalcsillag 40%.
Mycelium - Hajnalcsillag 0:1

46e minuut.
Inworp. Zaelani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pletosu rent richting de bal. Pletosu geeft een lange en hoge pass. Kerr rent richting de bal. De bal raakt de paal.

47e minuut.
Minas geeft een hoge lob. Mikosiak kopt de bal weg. Kruszka probeert de bal aan de voet te houden. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar schiet op doel. Morozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Kerr is nu in balbezit. Kerr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mycelium - Hajnalcsillag 1:1

55e minuut.
Lentulo verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Staszczyk neemt de hoekschop. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu haalt uit met een fantastische trap. Radian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lentulo rent richting de bal. Lentulo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Hajnalcsillag 1:2

58e minuut.
Lentulo probeert naar een medespeler te passen. Erenoğlu is nu in balbezit. Biondo begaat een overtreding. Biondo krijgt een gele kaart. Erenoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Matuško neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zaelani geeft een lange en hoge pass. Kruszka heeft problemen om de bal te vangen. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr haalt uit met een fantastische trap. Morozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mycelium - Hajnalcsillag 2:2

71e minuut.
Mikosiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staszczyk rent richting de bal. Morar verovert de bal door een tackle van achteren. Morar geeft een lange en hoge pass. Kerr krijgt zijn hoofd ertegen. Morozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kerr rent richting de bal. Kerr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Hajnalcsillag 3:2

86e minuut.
Soares probeert naar een medespeler te passen. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak begaat een overtreding. Staszczyk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Staszczyk kan niet meer verder spelen. Hadarics komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 50%, Hajnalcsillag 50%.
Mycelium - Hajnalcsillag 3:2