Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zsombcus Barca Lila Vandálok
Osztályozó Tactiek 451
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 55.6
good Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Zafirović is nu in balbezit. Zafirović passt de bal met de wreef. Diculescu probeert naar een medespeler te passen. Koclęga heeft problemen om de bal te vangen. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Salmiaho rent richting de bal. Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Diculescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diculescu krijgt een gele kaart. Koclęga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zafirović met een snel genomen vrije trap. Koclęga maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Daar is Kulišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antipa rent richting de bal. Antipa speelt de bal door. Zafirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafirović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Diculescu geeft de bal voor. Inworp. Zakonieczny met de inworp. Law rent richting de bal. Law geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Gyurcsányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Lila Vandálok 0:1

22e minuut.
Giojoso passt de bal in één keer door. Diculescu speelt de bal door. Yermolenko rent richting de bal. Koclęga onderschept slim de pass. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Schepel passt de bal zonder na te denken. Bánföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánföldi probeert naar een medespeler te passen. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zsombcus Barca - Lila Vandálok 1:1

34e minuut.
Daar is Law, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shevley is nu in balbezit. Law begaat een overtreding. Law krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Zafirović rent richting de bal. Zafirović passt de bal in één keer door. Brière probeert naar een medespeler te passen. Koclęga rent richting de bal. Koclęga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 64%, Lila Vandálok 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zsombcus Barca - Lila Vandálok 1:1

55e minuut.
Pantani passt de bal in één keer door. Brodeur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodeur met een sublieme pass. Brière bereikt de bal nog maar net als eerste. Brière geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vâlcu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barics komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bánföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánföldi met een sublieme pass. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... Barics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Lila Vandálok 2:1

84e minuut.
Antipa kopt de bal weg. Inworp. Hanusz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Brière rent richting de bal. Brière passt de bal in één keer door. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa geeft een hoge lob. Vâlcu krijgt zijn hoofd ertegen. Gyurcsányi bokst de bal weg.

89e minuut.
Pantani geeft een hoge lob. Kulišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulišić speelt de bal door. Bánföldi is nu in balbezit. Bánföldi schiet op doel. Barics bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 44%, Lila Vandálok 56%.
Zsombcus Barca - Lila Vandálok 2:1