Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajnalcsillag Hcity FC
abc Tactiek BÉTA
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.4 gemiddelde waardering 58.2
solid Schieten solid
solid Passen very good
good Verdedigen formidable


1e minuut.
Lentulo is nu in balbezit. Erenoğlu is nu in balbezit. Pezda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erenoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soares wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Reljin bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljin geeft een lange en hoge pass. Drögemeier kopt de bal weg. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Catinca geeft de bal voor. Daar is Grigorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorescu speelt de bal door. Ilg is nu in balbezit. Ilg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Soares met een snelle inworp. Matuško speelt de bal door. Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Drögemeier onderschept slim de pass. Drögemeier geeft de bal voor. Morozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Daar is Reljin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentulo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ion roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ion kan niet meer verder spelen. Velescu komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Lentulo rent richting de bal. Lentulo passt de bal met de wreef. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - Hcity FC 1:0

36e minuut.
Drögemeier geeft de bal voor. Velescu is nu in balbezit. Catinca is nu in balbezit. Catinca geeft de bal voor. Pezda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajnalcsillag 70%, Hcity FC 30%.
Hajnalcsillag - Hcity FC 1:0

48e minuut.
Pezda rent richting de bal. Klungelig pakt Pezda de bal. Acampora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pezda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Catinca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Erenoğlu passt de bal met de wreef. Matuško speelt de bal door. Staszczyk met een sublieme pass. Lentulo is nu in balbezit. Lentulo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lentulo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Velescu neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Kruszka de bal. Ilg verovert de bal door een tackle van achteren. Ilg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bruzdewicz geeft een hoge lob. Kruszka onderschept slim de pass. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajnalcsillag 59%, Hcity FC 41%.
Hajnalcsillag - Hcity FC 1:0