Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC M&G Zsombcus Barca
Megye 20181030 Tactiek Osztályozó
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 47.7
solid Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Lucke onderschept slim de pass. Klungelig pakt Griščík de bal. Griščík met een sublieme pass. Orama rent richting de bal. Orama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Schepel met een sublieme pass. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh passt de bal in één keer door. Bánföldi rent richting de bal. Bánföldi schiet op doel. Kontogeorgakis bokst de bal weg.

8e minuut.
Baroš met een harde bal richting middenveld. Schepel kopt de bal weg. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng Minh schiet op doel. Kontogeorgakis bokst de bal weg.

10e minuut.
Kontogeorgakis met een harde bal richting middenveld. Ioveanu kopt de bal weg. Schepel probeert de bal met de borst te controleren. Grassow is nu in balbezit. Grassow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Grassow passt de bal in één keer door. Daar is Orama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellaini speelt de bal door. Grassow rent richting de bal. Grassow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bánföldi kopt de bal weg. Klungelig pakt Schepel de bal. Schepel speelt de bal door. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ioveanu onderschept slim de pass. Ioveanu geeft een hoge lob. Orama is nu in balbezit. Orama haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gardien kopt de bal weg. Schepel is nu in balbezit. Fellaini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fellaini krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Griščík probeert naar een medespeler te passen. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Orama de bal. Orama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Schepel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardien onderschept slim de pass. Gardien passt de bal met de wreef. Daar is Orama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orama geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bánföldi is nu in balbezit. Schepel is nu in balbezit. Schepel passt de bal met de wreef. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Zsombcus Barca 0:1

30e minuut.
Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow verovert de bal door een tackle van achteren. Salmiaho rent richting de bal. Grassow verovert de bal door een tackle van achteren. Grassow haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Éger bereikt de bal nog maar net als eerste. Éger geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tùng Minh de bal onder controle te krijgen. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Grassow passt de bal in één keer door. Orama rent richting de bal. Kulišić begaat een overtreding. Orama moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Orama kan niet meer verder spelen. Butler komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Gardien passt de bal in één keer door. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmiaho rent richting de bal. Grassow onderschept slim de pass. Grassow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 44%, Zsombcus Barca 56%.
FC M&G - Zsombcus Barca 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Éger de bal. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh speelt de bal door. Bánföldi rent richting de bal. Bánföldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Grassow heeft problemen om de bal te vangen. Devriendt is nu in balbezit. Grassow onderschept slim de pass. Grassow geeft de bal voor. Butler maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Shevley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevley geeft de bal voor. Lucke rent richting de bal. Bánföldi onderschept slim de pass. Bánföldi schiet op doel. Kontogeorgakis bokst de bal weg. Daar is Éger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Zsombcus Barca 0:2

75e minuut.
Devriendt speelt de bal door. Shevley probeert naar een medespeler te passen. Griščík met een sublieme pass. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh schiet op doel. Kontogeorgakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 45%, Zsombcus Barca 55%.
FC M&G - Zsombcus Barca 0:2