Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lila Vandálok F.C Servet Cetin
451 Tactiek 532
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 50.6
solide Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Zakonieczny onderschept slim de pass. Karaca verovert de bal door een tackle van achteren. Karaca probeert naar een medespeler te passen. Bollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Doncu speelt de bal door. Zafirović rent richting de bal. Zafirović passt de bal zonder na te denken. Koclęga rent richting de bal. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zafirović geeft een lange en hoge pass. Daar is Alesini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga draait met de bal, schiet en ... Boyajyan probeert de bal aan de voet te houden. Grosjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Zafirović is nu in balbezit. Zafirović met een sublieme pass. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga draait met de bal, schiet en ... Boyajyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - F.C Servet Cetin 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 44%, F.C Servet Cetin 56%.
Lila Vandálok - F.C Servet Cetin 1:0

56e minuut.
Pantani probeert naar een medespeler te passen. Brodeur is nu in balbezit. Brodeur geeft een hoge lob. Koclęga krijgt zijn hoofd ertegen. Grosjean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - F.C Servet Cetin 2:0

63e minuut.
Zafirović is nu in balbezit. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Vâlcu geeft een lange en hoge pass. Brière rent richting de bal. Brière geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osuna komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Adjetey met een sublieme pass. Brière probeert naar een medespeler te passen. Koclęga rent richting de bal. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Law met een sublieme pass. Boyajyan rent richting de bal. Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga schiet op doel. Grosjean bokst de bal weg. Klungelig pakt Zorba de bal. Koclęga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - F.C Servet Cetin 3:0

85e minuut.
Hâmpu kopt de bal weg. Antipa is nu in balbezit. Antipa speelt de bal door. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga draait met de bal, schiet en ... Grosjean bokst de bal weg.

89e minuut.
L’Estrange rent richting de bal. Law verovert de bal door een tackle van achteren. Law geeft een hoge lob. Koclęga rent richting de bal. Koclęga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 41%, F.C Servet Cetin 59%.
Lila Vandálok - F.C Servet Cetin 3:0