Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Servet Cetin Lila Vandálok
532 Tactiek 541
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Boyajyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alesini de bal. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Servet Cetin - Lila Vandálok 0:1

14e minuut.
Zorba is nu in balbezit. Brière onderschept slim de pass. Brière probeert naar een medespeler te passen. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Daar is Hanke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanke probeert naar een medespeler te passen. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Grosjean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Servet Cetin - Lila Vandálok 0:2

26e minuut.
Hanke geeft een hoge lob. Koclęga kopt de bal weg. Cubelos is nu in balbezit. Law onderschept slim de pass. Law schiet op doel. Grosjean bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Law met een sublieme pass. Bollen is nu in balbezit. Pantani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pantani krijgt een gele kaart. Bollen raakt geblesseerd tijdens het duel. Perošević neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Adjetey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Servet Cetin - Lila Vandálok 1:2

38e minuut.
Janjušević probeert naar een medespeler te passen. Law rent richting de bal. Law passt de bal met de wreef. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Servet Cetin 56%, Lila Vandálok 44%.
F.C Servet Cetin - Lila Vandálok 1:2

55e minuut.
Janjušević geeft een lange en hoge pass. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga draait met de bal, schiet en ... Grosjean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cubelos rent richting de bal. Zafirović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cubelos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cubelos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Perošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindešis geeft een lange en hoge pass. Adjetey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Pantani onderschept slim de pass. Lindešis is nu in balbezit. Lindešis passt de bal met de wreef. Bollen is nu in balbezit. Bollen draait met de bal, schiet en ... Adjetey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Alesini probeert naar een medespeler te passen. Lindešis is nu in balbezit. Lindešis passt de bal met de wreef. Bollen rent richting de bal. Bollen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Magdziarz met een sublieme pass. Karaca geeft een lange en hoge pass. Adjetey werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Perošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Perošević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubelos probeert naar een medespeler te passen. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Law rent richting de bal. Law schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Koclęga rent richting de bal. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Filipowski geeft de bal voor. Magdziarz probeert de bal met de borst te controleren. Bollen rent richting de bal. Bollen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Servet Cetin - Lila Vandálok 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Servet Cetin 60%, Lila Vandálok 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Servet Cetin - Lila Vandálok 2:2