Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lila Vandálok Hcity FC
451 Tactiek BÉ TÁ
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 59.1
good Schieten good
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


22e minuut.
Amarugi onderschept slim de pass. Amarugi met een sublieme pass. Ilg is nu in balbezit. Ilg schiet op doel. Magdziarz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ilg rent richting de bal. Magdziarz onderschept slim de pass. Fauci verovert de bal door een tackle van achteren. Fauci draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Pantani verovert de bal door een tackle van achteren. Pantani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Law, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Law geeft een lange en hoge pass. Drögemeier kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Daar is Pantani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantani geeft een lange en hoge pass. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Grigorescu kopt de bal weg. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion speelt de bal door. Ilg rent richting de bal. Ilg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Brodeur rent richting de bal. Fauci verovert de bal door een tackle van achteren. Fauci met een sublieme pass. Klungelig pakt Ilg de bal. Ilg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 54%, Hcity FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lila Vandálok - Hcity FC 0:0

48e minuut.
Vâlcu rent richting de bal. Grigorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Ilg rent richting de bal. Ilg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Brière passt de bal in één keer door. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna met een sublieme pass. Koclęga heeft problemen om de bal te vangen. Koclęga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Brière probeert naar een medespeler te passen. Law rent richting de bal. Law passt de bal zonder na te denken. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Hcity FC 1:0

72e minuut.
Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu onderschept slim de pass. Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vâlcu geeft de bal voor. Inworp. Bruzdewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Grigorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 49%, Hcity FC 51%.
Lila Vandálok - Hcity FC 1:0