Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hcity FC Lila Vandálok
BÉTA Tactiek 541
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten solid
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Ion passt de bal zonder na te denken. Fauci is nu in balbezit. Fauci passt de bal in één keer door. Drögemeier is nu in balbezit. Drögemeier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondini onderschept slim de pass. Brodeur begaat een overtreding. Brodeur krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Koclęga kopt de bal weg. Scheepers rent richting de bal. Brière onderschept slim de pass. Brière geeft een hoge lob. Koclęga krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Antipa geeft een hoge lob. Reljin kopt de bal weg. Inworp. Janjušević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osuna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Koclęga kopt de bal weg. Scheepers met een sublieme pass. Daar is Mondini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koclęga onderschept slim de pass. Koclęga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pantani onderschept slim de pass. Fauci onderschept slim de pass. Fauci probeert naar een medespeler te passen. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Brière is nu in balbezit. Brière geeft de bal voor. Daar is Mondini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brodeur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodeur schiet op doel. Onkalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 57%, Lila Vandálok 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hcity FC - Lila Vandálok 0:0

47e minuut.
Janjušević passt de bal met de wreef. Zafirović speelt de bal door. Osuna geeft een lange en hoge pass. Koclęga maakt een snoekduik en kopt de bal. Onkalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Lila Vandálok 0:1

49e minuut.
Łożyński speelt de bal door. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Drögemeier verovert de bal door een tackle van achteren. Drögemeier geeft de bal voor. Ilg maakt een snoekduik en kopt de bal. Adjetey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz geeft een hoge lob. Janjušević kopt de bal weg. Klungelig pakt Osuna de bal. Osuna geeft een lange en hoge pass. Onkalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scheepers heeft problemen om de bal te vangen. Koclęga rent richting de bal. Koclęga schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Hanke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca met een sublieme pass. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Antipa kopt de bal weg. Zafirović probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ion met de inworp. Catinca geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Onkalo speelt de bal door. Fauci kopt de bal weg. Daar is Antipa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drögemeier onderschept slim de pass. Drögemeier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Antipa rent richting de bal. Drögemeier onderschept slim de pass. Drögemeier met een sublieme pass. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hcity FC - Lila Vandálok 1:1

86e minuut.
Hanke is nu in balbezit. Catinca verovert de bal door een tackle van achteren. Catinca geeft de bal voor. Ilg rent richting de bal. Ilg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Reljin bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljin geeft de bal voor. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg schiet op doel. Adjetey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Lila Vandálok 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 51%, Lila Vandálok 49%.
Hcity FC - Lila Vandálok 2:1