Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC M&G Mycelium
Megye 20181030 Tactiek Német
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 57.2
good Schieten incredible
solid Passen adequate
solid Verdedigen formidable


25e minuut.
Griščík passt de bal zonder na te denken. Kerr rent richting de bal. Grassow onderschept slim de pass. Grassow draait met de bal, schiet en ... Radian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Mycelium 1:0

27e minuut.
Klungelig pakt Kerr de bal. Kerr probeert naar een medespeler te passen. Verros kan de bal niet met de borst controleren. Grassow verovert de bal door een tackle van achteren. Grassow haalt uit met een fantastische trap. Radian bokst de bal weg.

27e minuut.
Kozdra geeft de bal voor. Sziegl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sziegl passt de bal met de wreef. Pletosu rent richting de bal. Pletosu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kerr passt de bal zonder na te denken. Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozdra. Kozdra krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sziegl rent richting de bal. Pletosu is nu in balbezit. Sziegl rent richting de bal. Sziegl schiet op doel. Kontogeorgakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC M&G - Mycelium 1:1

35e minuut.
Gardien rent richting de bal. Gardien speelt de bal door. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti geeft de bal voor. Grassow krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Mycelium 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 53%, Mycelium 47%.
FC M&G - Mycelium 2:1

46e minuut.
Morar verovert de bal door een tackle van achteren. Morar probeert naar een medespeler te passen. Sziegl is nu in balbezit. Sziegl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC M&G - Mycelium 2:2

57e minuut.
Zaelani probeert naar een medespeler te passen. Pletosu rent richting de bal. Pletosu passt de bal met de wreef. Sziegl is nu in balbezit. Sziegl draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Verros verovert de bal door een tackle van achteren. Kozdra speelt de bal door. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grassow is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Mycelium 3:2

60e minuut.
Baroš probeert naar een medespeler te passen. Kozdra kan de bal niet met de borst controleren. Mikosiak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mikosiak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mikosiak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kozdra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozdra begaat een overtreding. Benetti raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Benetti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. da Viola probeert de bal aan de voet te houden. Radian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kerr raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carrasco komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Verros passt de bal zonder na te denken. Pletosu heeft problemen om de bal te vangen. Carrasco probeert naar een medespeler te passen. Sziegl rent richting de bal. Sziegl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baroš onderschept slim de pass. Ioveanu speelt de bal door. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kozdra geeft een lange en hoge pass. Lucke controleert de bal met de borst. Sziegl verovert de bal door een tackle van achteren. Morar is nu in balbezit. Morar schiet op doel. Kontogeorgakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 58%, Mycelium 42%.
FC M&G - Mycelium 3:2