Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albert FlóriT.C. Zsombcus Barca
FULL Tactiek Osztályozó
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 48.1
excellent Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Schepel probeert naar een medespeler te passen. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kövér. Kövér krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klungelig pakt Hanusz de bal. Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hanusz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Kulišić passt de bal in één keer door. Tùng Minh is nu in balbezit. Charnock bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh onderschept slim de pass. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Böjte passt de bal in één keer door. Alvero is nu in balbezit. Alvero geeft een lange en hoge pass. Sandeep is nu in balbezit. Sandeep haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pietras geeft de bal voor. Kövér is nu in balbezit. Kövér speelt de bal door. Maximov rent richting de bal. Maximov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 50%, Zsombcus Barca 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Albert FlóriT.C. - Zsombcus Barca 0:0

53e minuut.
Schepel is nu in balbezit. Schepel probeert naar een medespeler te passen. Pleavă rent richting de bal. Tùng Minh onderschept slim de pass. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap. Isa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bezerédi kopt de bal weg. Böjte is nu in balbezit. Böjte passt de bal zonder na te denken. Maximov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kövér is nu in balbezit. Kövér geeft de bal voor. Salmiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep verovert de bal door een tackle van achteren. Sandeep draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Diculescu is nu in balbezit. Diculescu geeft de bal voor. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - Zsombcus Barca 0:1

73e minuut.
Salmiaho geeft een hoge lob. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte passt de bal met de wreef. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Devriendt met de inworp. Shevley geeft een lange en hoge pass. Charnock heeft problemen om de bal te vangen. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 38%, Zsombcus Barca 62%.
Albert FlóriT.C. - Zsombcus Barca 0:1