Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Servet Cetin Hajnalcsillag
532 Tactiek abc
60% Balbezit 40%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen average


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. L’Estrange zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karaca met een sublieme pass. Filipowski is nu in balbezit. Filipowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Staszczyk speelt de bal door. Karaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaca geeft de bal voor. Bollen rent richting de bal. Bollen haalt uit met een fantastische trap. Morozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Doncu onderschept slim de pass. Doncu met een sublieme pass. Filipowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Filipowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Opacki rent richting de bal. Karaca onderschept slim de pass. Karaca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bollen de bal. Bollen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doncu met een sublieme pass. Karaca rent richting de bal. Karaca passt de bal in één keer door. Talassaari heeft problemen om de bal te vangen. Talassaari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Matuško probeert naar een medespeler te passen. Daar is Erenoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erenoğlu passt de bal met de wreef. Lentulo is nu in balbezit. Lentulo schiet op doel. Grosjean bokst de bal weg.

42e minuut.
Matuško is nu in balbezit. Karaca onderschept slim de pass. Karaca passt de bal zonder na te denken. Bollen rent richting de bal. Bollen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Servet Cetin 40%, Hajnalcsillag 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Servet Cetin - Hajnalcsillag 0:0

62e minuut.
Matuško passt de bal in één keer door. Daar is Staszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staszczyk met een sublieme pass. Lentulo rent richting de bal. Lentulo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Zorba bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipowski is nu in balbezit. Filipowski passt de bal in één keer door. Karaca is nu in balbezit. Karaca schiet op doel. Morozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bollen is nu in balbezit. Bollen schiet op doel. Morozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Servet Cetin - Hajnalcsillag 1:0

74e minuut.
Erenoğlu passt de bal zonder na te denken. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk passt de bal met de wreef. Lentulo rent richting de bal. Lentulo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Grosjean met een harde bal richting middenveld. Karaca kopt de bal weg. Klungelig pakt Minas de bal. Bollen rent richting de bal. Bollen schiet op doel. Morozowski bokst de bal weg.

89e minuut.
Dražić verovert de bal door een tackle van achteren. Dražić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Alesini de bal onder controle te krijgen. Lentulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentulo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Servet Cetin 44%, Hajnalcsillag 56%.
F.C Servet Cetin - Hajnalcsillag 1:0