Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajnalcsillag F.C Servet Cetin
abc Tactiek 532
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 57
excellent Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Zorba geeft de bal voor. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka geeft een hoge lob. Daar is Erenoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erenoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Soares speelt de bal door. Opacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindešis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lindešis krijgt een gele kaart. Opacki raakt geblesseerd tijdens het duel. Soares met een snel genomen vrije trap. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lentulo rent richting de bal. Lentulo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Soares speelt de bal door. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu passt de bal in één keer door. Lentulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentulo haalt uit met een fantastische trap. Grosjean bokst de bal weg.

14e minuut.
Acampora probeert naar een medespeler te passen. Soares rent richting de bal. Soares geeft de bal voor. Lentulo rent richting de bal. Lentulo schiet op doel. Grosjean bokst de bal weg.

22e minuut.
Matuško passt de bal met de wreef. Opacki is nu in balbezit. Opacki passt de bal in één keer door. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... Grosjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kruszka passt de bal met de wreef. Staszczyk rent richting de bal. Lentulo rent richting de bal. Lentulo haalt uit met een fantastische trap. Grosjean probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Opacki kopt de bal weg. Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. L’Estrange tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. L’Estrange krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cubelos speelt de bal door. Daar is Soares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soares speelt de bal door. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Matuško passt de bal in één keer door. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk passt de bal zonder na te denken. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - F.C Servet Cetin 1:0

38e minuut.
Alesini geeft de bal voor. Staszczyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zorba de bal onder controle te krijgen. Lentulo rent richting de bal. Lentulo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Boyajyan probeert de bal aan de voet te houden. Erenoğlu is nu in balbezit. Lentulo rent richting de bal. Lentulo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Erenoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cubelos probeert naar een medespeler te passen. Karaca rent richting de bal. Karaca geeft een hoge lob. Perošević krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajnalcsillag 42%, F.C Servet Cetin 58%.
Hajnalcsillag - F.C Servet Cetin 1:0

46e minuut.
Daar is Cubelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubelos speelt de bal door. L’Estrange bereikt de bal nog maar net als eerste. L’Estrange geeft de bal voor. Bollen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Erenoğlu rent richting de bal. Opacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindešis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Opacki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Opacki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - F.C Servet Cetin 2:0

59e minuut.
Karaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaca met een sublieme pass. Lindešis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindešis geeft een lange en hoge pass. Perošević krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - F.C Servet Cetin 2:1

68e minuut.
Klungelig pakt L’Estrange de bal. Soares speelt de bal door. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu schiet op doel. Grosjean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - F.C Servet Cetin 3:1

75e minuut.
Kruszka is nu in balbezit. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk probeert naar een medespeler te passen. Lentulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentulo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Karaca passt de bal met de wreef. Bollen is nu in balbezit. Staszczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Staszczyk krijgt een gele kaart. Bollen raakt geblesseerd tijdens het duel. Perošević legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Morozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - F.C Servet Cetin 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajnalcsillag 54%, F.C Servet Cetin 46%.
Hajnalcsillag - F.C Servet Cetin 3:2