Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mycelium Lila Vandálok
Német Tactiek 451
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.6 gemiddelde waardering 58
uitmuntend Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Daar is Pantani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletosu rent richting de bal. Pletosu met een sublieme pass. Morar is nu in balbezit. Morar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Pantani de bal. Pantani probeert naar een medespeler te passen. Koclęga rent richting de bal. Koclęga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Lila Vandálok 0:1

8e minuut.
Osuna is nu in balbezit. Osuna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vâlcu de bal. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl schiet op doel. Adjetey bokst de bal weg.

9e minuut.
Klungelig pakt Sziegl de bal. Osuna onderschept slim de pass. Osuna passt de bal met de wreef. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Radian bokst de bal weg. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Lila Vandálok 0:2

12e minuut.
Brodeur heeft problemen om de bal te vangen. Brodeur speelt de bal door. Brière speelt de bal door. Zafirović is nu in balbezit. Zafirović speelt de bal door. De bal raakt de paal. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga draait met de bal, schiet en ... Radian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Lila Vandálok 0:3

16e minuut.
da Viola passt de bal zonder na te denken. Brière probeert naar een medespeler te passen. Koclęga rent richting de bal. Koclęga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law met een sublieme pass. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Radian probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Carrasco is nu in balbezit. Carrasco met een sublieme pass. Sziegl speelt de bal door. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zaelani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Antipa de bal. Sziegl is nu in balbezit. Morar rent richting de bal. Morar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Lila Vandálok 1:3

28e minuut.
Vâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morar raakt geblesseerd tijdens het duel. Saleas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Osuna passt de bal met de wreef. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas begaat een overtreding. Saleas krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Verros neemt vlug de vrije trap. Pletosu kopt de bal weg. Antipa is nu in balbezit. Morar onderschept slim de pass. Morar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Lila Vandálok 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 49%, Lila Vandálok 51%.
Mycelium - Lila Vandálok 2:3

46e minuut.
Carrasco onderschept slim de pass. Carrasco geeft een lange en hoge pass. Antipa kopt de bal weg. Klungelig pakt Pletosu de bal. Pletosu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. Osuna speelt de bal door. Koclęga rent richting de bal. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Radian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Lila Vandálok 2:4

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brodeur met een snelle inworp. Brière bereikt de bal nog maar net als eerste. Brière geeft de bal voor. Koclęga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Lila Vandálok 2:5

54e minuut.
Brière is nu in balbezit. Brière passt de bal in één keer door. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Lila Vandálok 2:6

61e minuut.
da Viola geeft de bal voor. Brière probeert de bal aan de voet te houden. Zaelani probeert naar een medespeler te passen. Pletosu heeft problemen om de bal te vangen. Pletosu schiet op doel. Adjetey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar schiet op doel. Adjetey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Vâlcu probeert de bal aan de voet te houden. Sziegl is nu in balbezit. Zafirović geeft een hoge lob. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga schiet op doel. Radian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga schiet op doel. Radian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Lila Vandálok 2:7

68e minuut.
Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani is nu in balbezit. Zaelani draait met de bal, schiet en ... Magdziarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Magdziarz onderschept slim de pass. Brodeur is nu in balbezit. Brodeur geeft een hoge lob. Anh Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Inworp. da Viola met de inworp. Zaelani geeft een hoge lob. Morar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Lila Vandálok 3:7

79e minuut.
Verros geeft de bal voor. Pantani is nu in balbezit. Pantani geeft de bal voor. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brière bereikt de bal nog maar net als eerste. Brière met een sublieme pass. Daar is Brodeur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brodeur geeft een lange en hoge pass. Koclęga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Lila Vandálok 3:8

82e minuut.
Carrasco rent richting de bal. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu geeft de bal voor. Koclęga rent richting de bal. Koclęga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Pantani onderschept slim de pass. Pantani probeert naar een medespeler te passen. Brodeur is nu in balbezit. Brodeur geeft de bal voor. Koclęga springt en kopt de bal. Radian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
da Viola met een sublieme pass. Anh Quân rent richting de bal. Anh Quân geeft een lange en hoge pass. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Radian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brière bereikt de bal nog maar net als eerste. Brière draait met de bal, schiet en ... Radian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Lila Vandálok 3:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 46%, Lila Vandálok 54%.
Mycelium - Lila Vandálok 3:9