Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lila Vandálok Mycelium
451 Tactiek 532
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 44.5
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Osuna passt de bal zonder na te denken. Brodeur speelt de bal door. Brière probeert naar een medespeler te passen. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Hanke passt de bal met de wreef. Osuna heeft problemen om de bal te vangen. Osuna speelt de bal door. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Radian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Mycelium 1:0

19e minuut.
Inworp. Law met de inworp. Osuna is nu in balbezit. Osuna geeft een hoge lob. Brodeur krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Verros met een sublieme pass. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sziegl krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Magdziarz geeft een hoge lob. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga passt de bal met de wreef. Osuna rent richting de bal. Osuna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Radian met een harde bal richting middenveld. Law kopt de bal weg. Klungelig pakt Trapani de bal. Koclęga rent richting de bal. Koclęga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Brodeur de bal. Trapani is nu in balbezit. Koclęga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koclęga krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. da Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga onderschept slim de pass. Koclęga schiet op doel. Radian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Mycelium 2:0

39e minuut.
Brodeur met een sublieme pass. Osuna rent richting de bal. Osuna passt de bal met de wreef. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga schiet op doel. Radian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Mycelium 3:0

42e minuut.
Brodeur verovert de bal door een tackle van achteren. Brodeur met een sublieme pass. Brière probeert naar een medespeler te passen. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 27%, Mycelium 73%.
Lila Vandálok - Mycelium 3:0

58e minuut.
Osuna onderschept slim de pass. Osuna speelt de bal door. da Viola rent richting de bal. Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Radian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Law speelt de bal door. da Viola is nu in balbezit. Koclęga onderschept slim de pass. Koclęga draait met de bal, schiet en ... Radian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Mycelium 4:0

64e minuut.
Koclęga heeft problemen om de bal te vangen. da Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga onderschept slim de pass. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Radian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Mycelium 5:0

71e minuut.
Pletosu controleert de bal met de borst. Magdziarz rent richting de bal. Magdziarz geeft de bal voor. Koclęga rent richting de bal. Koclęga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biondo geeft een lange en hoge pass. Anh Quân kopt de bal weg. Brodeur met een sublieme pass. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Mycelium 6:0

73e minuut.
Hanke geeft de bal voor. da Viola rent richting de bal. Koclęga onderschept slim de pass. Koclęga draait met de bal, schiet en ... Radian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Law probeert naar een medespeler te passen. Koclęga rent richting de bal. Koclęga passt de bal met de wreef. Brodeur is nu in balbezit. Brodeur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Janjušević rent richting de bal. Janjušević probeert naar een medespeler te passen. Verros rent richting de bal. Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Radian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Hanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanke geeft een lange en hoge pass. Osuna probeert de bal met de borst te controleren. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 32%, Mycelium 68%.
Lila Vandálok - Mycelium 6:0