Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC M&G Hcity FC
Megye 20181030 Tactiek BÉTA
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 60.8
solid Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Catinca is nu in balbezit. Catinca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pezda de bal. Pezda haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Hcity FC 0:1

8e minuut.
Drögemeier met een sublieme pass. Catinca rent richting de bal. Catinca passt de bal zonder na te denken. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ilg rent richting de bal. Ilg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Hcity FC 0:2

10e minuut.
Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drögemeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drögemeier geeft een hoge lob. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Ilg is nu in balbezit. Ilg passt de bal met de wreef. Pezda is nu in balbezit. Pezda schiet op doel. Kontogeorgakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Grassow is nu in balbezit. Mondini verovert de bal door een tackle van achteren. Mondini passt de bal in één keer door. Pezda is nu in balbezit. Pezda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kozdra met een sublieme pass. Grassow rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amarugi. Amarugi krijgt een gele kaart. Grassow is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kozdra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orama springt en kopt de bal. Onkalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Drögemeier probeert naar een medespeler te passen. Ilg is nu in balbezit. Ilg probeert naar een medespeler te passen. Pezda is nu in balbezit. Pezda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fellaini kopt de bal weg. Daar is Grassow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Orama is nu in balbezit. Orama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Reljin geeft een hoge lob. Orama is nu in balbezit. Ion begaat een overtreding. Ion krijgt een gele kaart. Orama is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orama krijgt zijn hoofd ertegen. Onkalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Hcity FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 51%, Hcity FC 49%.
FC M&G - Hcity FC 1:2

47e minuut.
Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Pezda heeft problemen om de bal te vangen. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda verovert de bal door een tackle van achteren. Pezda draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Ion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gardien rent richting de bal. Grigorescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Grigorescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grigorescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

52e minuut.
Kozdra probeert naar een medespeler te passen. Catinca speelt de bal door. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Hcity FC 1:3

57e minuut.
Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg verovert de bal door een tackle van achteren. Ilg probeert naar een medespeler te passen. Pezda rent richting de bal. Pezda haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ion geeft de bal voor. Drögemeier kopt de bal weg. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Ilg passt de bal in één keer door. Kozdra heeft problemen om de bal te vangen. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg rent richting de bal. Ilg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Hcity FC 1:4

63e minuut.
Gortat speelt de bal door. Drögemeier rent richting de bal. Drögemeier speelt de bal door. Pezda is nu in balbezit. Pezda draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis bokst de bal weg.

65e minuut.
Pezda is nu in balbezit. Lucke is nu in balbezit. Pezda begaat een overtreding. Pezda krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Ilg probeert naar een medespeler te passen. Kozdra is nu in balbezit. Kozdra passt de bal met de wreef. Catinca rent richting de bal. Catinca geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Hcity FC 1:5

72e minuut.
Lucke passt de bal zonder na te denken. Mondini speelt de bal door. Ilg heeft problemen om de bal te vangen. Ilg schiet op doel. Kontogeorgakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Hcity FC 1:6

75e minuut.
Baroš passt de bal zonder na te denken. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarugi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow onderschept slim de pass. Grassow schiet op doel. Onkalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Amarugi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ioveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fellaini rent richting de bal. Fellaini geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orama is nu in balbezit. Orama haalt uit met een fantastische trap. Onkalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 63%, Hcity FC 37%.
FC M&G - Hcity FC 1:6