Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajnalcsillag Zsombcus Barca
abc Tactiek Osztályozó
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 48.7
excellent Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Staszczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanusz. Staszczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Staszczyk met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Salmiaho de bal. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu schiet op doel. Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Diculescu probeert de bal aan de voet te houden. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu met een sublieme pass. Lentulo rent richting de bal. Lentulo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Matuško is nu in balbezit. Matuško passt de bal zonder na te denken. Daar is Lentulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lentulo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Salmiaho de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Staszczyk speelt de bal door. Giojoso rent richting de bal. Lentulo verovert de bal door een tackle van achteren. Lentulo haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - Zsombcus Barca 1:0

18e minuut.
Salmiaho met een sublieme pass. Shevley rent richting de bal. Matuško begaat een overtreding. Matuško krijgt een gele kaart.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morozowski met een harde bal richting middenveld. Opacki kopt de bal weg. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kulišić kopt de bal weg. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh met een sublieme pass. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz geeft een hoge lob. Morozowski bokst de bal weg. Daar is Dražić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánföldi rent richting de bal. Bánföldi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz geeft de bal voor. Kruszka kan de bal niet met de borst controleren. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... Morozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Hanusz rent richting de bal. Hanusz speelt de bal door. Schepel speelt de bal door. Klungelig pakt Shevley de bal. Shevley geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajnalcsillag 43%, Zsombcus Barca 57%.
Hajnalcsillag - Zsombcus Barca 1:0

48e minuut.
Hanusz rent richting de bal. Hanusz geeft een hoge lob. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap. Morozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hajnalcsillag - Zsombcus Barca 1:1

56e minuut.
Staszczyk kopt de bal weg. Daar is Schepel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opacki speelt de bal door. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Staszczyk speelt de bal door. Lentulo rent richting de bal. Lentulo passt de bal met de wreef. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu schiet op doel. Gyurcsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Giojoso geeft een lange en hoge pass. Hanusz kopt de bal weg. Kulišić rent richting de bal. Opacki verovert de bal door een tackle van achteren. Opacki haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Erenoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Lentulo is nu in balbezit. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Salmiaho verovert de bal door een tackle van achteren. Schepel is nu in balbezit. Salmiaho geeft een lange en hoge pass. Bánföldi is nu in balbezit. Bánföldi draait met de bal, schiet en ... Morozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - Zsombcus Barca 1:2

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staszczyk met de inworp. Matuško geeft de bal voor. Lentulo springt en kopt de bal. Gyurcsányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Shevley probeert naar een medespeler te passen. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka geeft een hoge lob. Hanusz rent richting de bal. Hanusz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Shevley is nu in balbezit. Shevley geeft een lange en hoge pass. Bánföldi rent richting de bal. Bánföldi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Matuško passt de bal zonder na te denken. Acampora geeft de bal voor. Devriendt rent richting de bal. Lentulo onderschept slim de pass. Lentulo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Soares geeft een hoge lob. Lentulo rent richting de bal. Lentulo geeft de bal voor. Erenoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hajnalcsillag - Zsombcus Barca 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajnalcsillag 45%, Zsombcus Barca 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hajnalcsillag - Zsombcus Barca 2:2