Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albert FlóriT.C. F.C Servet Cetin
kontra Tactiek 532
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 56
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Talassaari is nu in balbezit. Győri verovert de bal door een tackle van achteren. Győri geeft de bal voor. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep schiet op doel. Grosjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Talassaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Talassaari zijn tegenspeler op de grond. Talassaari krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Sciancalepre probeert naar een medespeler te passen. Böjte is nu in balbezit. Böjte passt de bal in één keer door. Sandeep is nu in balbezit. Sandeep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - F.C Servet Cetin 1:0

5e minuut.
Böjte is nu in balbezit. Boyajyan speelt de bal door. Böjte geeft een lange en hoge pass. Sandeep krijgt zijn hoofd ertegen. Grosjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Győri verovert de bal door een tackle van achteren. Győri probeert naar een medespeler te passen. Bollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollen draait met de bal, schiet en ... Milanés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Győri speelt de bal door. Böjte rent richting de bal. Daar is Sandeep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandeep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - F.C Servet Cetin 2:0

17e minuut.
Karaca probeert naar een medespeler te passen. L’Estrange is nu in balbezit. L’Estrange geeft een hoge lob. Bollen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - F.C Servet Cetin 2:1

22e minuut.
Cubelos onderschept slim de pass. Kövér verovert de bal door een tackle van achteren. Kövér probeert naar een medespeler te passen. Böjte is nu in balbezit. Böjte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sandeep rent richting de bal. Doncu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sandeep is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maximov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - F.C Servet Cetin 3:1

31e minuut.
Sandeep passt de bal in één keer door. Sciancalepre is nu in balbezit. Sciancalepre probeert naar een medespeler te passen. Böjte rent richting de bal. Böjte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Maximov is nu in balbezit. Maximov passt de bal zonder na te denken. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep schiet op doel. Grosjean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - F.C Servet Cetin 4:1

39e minuut.
Filipowski met een sublieme pass. Cubelos is nu in balbezit. Cubelos passt de bal in één keer door. Doncu geeft de bal voor. Bollen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu passt de bal zonder na te denken. Filipowski met een sublieme pass. Bollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollen haalt uit met een fantastische trap. Milanés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 50%, F.C Servet Cetin 50%.
Albert FlóriT.C. - F.C Servet Cetin 4:1

47e minuut.
Daar is L’Estrange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. L’Estrange passt de bal met de wreef. Doncu is nu in balbezit. Doncu geeft de bal voor. Bollen maakt een snoekduik en kopt de bal. Milanés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Böjte rent richting de bal. Doncu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Böjte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maximov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Grosjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - F.C Servet Cetin 5:1

66e minuut.
Zorba is nu in balbezit. Zorba geeft de bal voor. Karaca kopt de bal weg. Talassaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Talassaari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aba komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sandeep heeft problemen om de bal te vangen. Kövér rent richting de bal. Kövér passt de bal met de wreef. Aba rent richting de bal. Aba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grosjean trapt de bal weg. Talassaari kopt de bal weg. Karaca rent richting de bal. Karaca geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Daar is Alesini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandeep rent richting de bal. Alesini onderschept slim de pass. Aba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grosjean trapt de bal weg. Maximov speelt de bal door. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep haalt uit met een fantastische trap. Grosjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 48%, F.C Servet Cetin 52%.
Albert FlóriT.C. - F.C Servet Cetin 5:1