Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lila Vandálok Albert FlóriT.C.
451 Tactiek FULL
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 57.4
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Antipa heeft problemen om de bal te vangen. Zafirović is nu in balbezit. Zafirović geeft een hoge lob. Koclęga rent richting de bal. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Isa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Sciancalepre geeft de bal voor. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximov is nu in balbezit. Maximov haalt uit met een fantastische trap. Adjetey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Albert FlóriT.C. 0:1

13e minuut.
Böjte heeft problemen om de bal te vangen. Pantani speelt de bal door. Pleavă rent richting de bal. Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga schiet op doel. Isa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Győri probeert naar een medespeler te passen. Sciancalepre met een sublieme pass. Sandeep heeft problemen om de bal te vangen. Sandeep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Albert FlóriT.C. 0:2

18e minuut.
Brière speelt de bal door. Brodeur probeert naar een medespeler te passen. Koclęga rent richting de bal. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Albert FlóriT.C. 1:2

22e minuut.
Győri met een sublieme pass. Klungelig pakt Demjén de bal. Osuna geeft een lange en hoge pass. Koclęga rent richting de bal. Koclęga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pietras passt de bal zonder na te denken. Győri rent richting de bal. Győri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sandeep de bal. Sandeep haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sandeep rent richting de bal. Maximov is nu in balbezit. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximov schiet op doel. Adjetey bokst de bal weg.

41e minuut.
Bezerédi met een sublieme pass. Pietras geeft een hoge lob. Sandeep kopt de bal weg. Maximov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Albert FlóriT.C. 1:3

43e minuut.
Maximov rent richting de bal. Maximov probeert naar een medespeler te passen. Sandeep rent richting de bal. Sandeep haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sciancalepre geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sandeep krijgt zijn hoofd ertegen. Adjetey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Győri kopt de bal weg. Maximov rent richting de bal. Maximov met een sublieme pass. Sandeep rent richting de bal. Sandeep haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Maximov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zafirović rent richting de bal. Zafirović passt de bal met de wreef. Sandeep is nu in balbezit. Sandeep schiet op doel. Adjetey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 58%, Albert FlóriT.C. 42%.
Lila Vandálok - Albert FlóriT.C. 1:3

51e minuut.
Law speelt de bal door. Koclęga rent richting de bal. Met opzet legt Demjén zijn tegenspeler op de grond. Demjén is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Pietras speelt de bal door. Zafirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maximov krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Law probeert naar een medespeler te passen. Osuna geeft de bal voor. Isa probeert naar een medespeler te passen. Sandeep is nu in balbezit. Sandeep haalt uit met een fantastische trap. Adjetey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Magdziarz speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sciancalepre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maximov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pantani met een sublieme pass. Győri geeft een lange en hoge pass. Maximov kopt de bal weg. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Kövér komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Inworp. Aba komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Brière heeft problemen om de bal te vangen. Brière probeert naar een medespeler te passen. Osuna met een sublieme pass. Law is nu in balbezit. Law draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 45%, Albert FlóriT.C. 55%.
Lila Vandálok - Albert FlóriT.C. 1:3