Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.12 [del]
  • Stadion: FC M&G Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 8798
FC M&G Hajnalcsillag
Megye 20181030 Tactiek abc
60% Balbezit 40%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 47.2
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


11e minuut.
Erenoğlu rent richting de bal. Gardien tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erenoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Acampora zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lentulo kopt de bal weg. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Grassow is nu in balbezit. Kruszka onderschept slim de pass. Kruszka geeft een lange en hoge pass. Lentulo is nu in balbezit. Lentulo schiet op doel. Kontogeorgakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentulo is nu in balbezit. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Hajnalcsillag 0:1

39e minuut.
Daar is Hadarics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow haalt uit met een fantastische trap. Minas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 45%, Hajnalcsillag 55%.
FC M&G - Hajnalcsillag 0:1

57e minuut.
Daar is Gardien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erenoğlu rent richting de bal. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentulo verovert de bal door een tackle van achteren. Lentulo haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Grassow geeft een hoge lob. Dražić verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benetti zal de hoekschop nemen. Butler kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC M&G - Hajnalcsillag 1:1

68e minuut.
Acampora geeft een lange en hoge pass. Lentulo controleert de bal met de borst. Lentulo probeert naar een medespeler te passen. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kruszka is nu in balbezit. Grassow onderschept slim de pass. Minas rent richting de bal. Grassow verovert de bal door een tackle van achteren. Grassow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Éger geeft een lange en hoge pass. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kruszka krijgt een gele kaart. Grassow is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butler neemt de penalty, wat een uithaal! Morozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Hajnalcsillag 2:1

87e minuut.
Opacki passt de bal met de wreef. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Staszczyk neemt de hoekschop. Lentulo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 41%, Hajnalcsillag 59%.
FC M&G - Hajnalcsillag 2:1