Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajnalcsillag FC M&G
abc Tactiek Megye 20181030
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 51.3
very good Schieten solid
good Passen very good
average Verdedigen good


4e minuut.
Benetti geeft de bal voor. Grassow geeft een hoge lob. Butler probeert de bal met de borst te controleren. Butler schiet op doel. Acampora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hadarics geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Lucke de bal. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hadarics neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erenoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - FC M&G 1:0

10e minuut.
Baroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroš passt de bal in één keer door. Ioveanu speelt de bal door. Grassow is nu in balbezit. Grassow geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morozowski trapt de bal weg van het doel. Lentulo kopt de bal weg. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lentulo kopt de bal weg. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Éger ... Strafschop! Éger krijgt een gele kaart. Erenoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erenoğlu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Opacki rent richting de bal. Matuško bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini maakt een afschuwelijke overtreding. Fellaini krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kozdra geeft een lange en hoge pass. Benetti rent richting de bal. Benetti passt de bal zonder na te denken. Butler rent richting de bal. Butler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Matuško probeert naar een medespeler te passen. Butler heeft problemen om de bal te vangen. Fellaini geeft de bal voor. Grassow is nu in balbezit. Grassow haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Inworp. Hadarics met een snelle inworp. Matuško bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuško geeft een hoge lob. Lentulo springt en kopt de bal. Kontogeorgakis bokst de bal weg.

43e minuut.
Hadarics geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ioveanu met een snelle inworp. Fellaini speelt de bal door. Ioveanu geeft een hoge lob. Morozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajnalcsillag 58%, FC M&G 42%.
Hajnalcsillag - FC M&G 1:0

50e minuut.
Fellaini passt de bal in één keer door. Grassow is nu in balbezit. Grassow probeert naar een medespeler te passen. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hajnalcsillag - FC M&G 1:1

70e minuut.
Hadarics met de inworp. Fellaini met een sublieme pass. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow haalt uit met een fantastische trap. Morozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - FC M&G 1:2

71e minuut.
Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu passt de bal zonder na te denken. Lentulo kan de bal niet met de borst controleren. Lentulo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gardien rent richting de bal. Gardien passt de bal zonder na te denken. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti geeft de bal voor. Butler maakt een snoekduik en kopt de bal. Morozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Morozowski speelt de bal door. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lentulo de bal. Lentulo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini passt de bal zonder na te denken. Grassow rent richting de bal. Grassow haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Opacki probeert naar een medespeler te passen. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu passt de bal met de wreef. Lentulo rent richting de bal. Lentulo schiet op doel. Kontogeorgakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Acampora rent richting de bal. Acampora geeft een hoge lob. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu schiet op doel. Kontogeorgakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hajnalcsillag - FC M&G 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajnalcsillag 68%, FC M&G 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hajnalcsillag - FC M&G 2:2