Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zsombcus Barca Hcity FC
Osztályozó Tactiek BÉTA
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 60.3
good Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Catinca met een sublieme pass. Pezda is nu in balbezit. Salmiaho begaat een overtreding. Pezda raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Catinca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Diculescu geeft een hoge lob. Inworp. Catinca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Drögemeier passt de bal zonder na te denken. Daar is Pezda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezda passt de bal in één keer door. Ilg rent richting de bal. Ilg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Kulišić de bal. Grigorescu onderschept slim de pass. Grigorescu passt de bal zonder na te denken. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi bokst de bal weg.

16e minuut.
Ion is nu in balbezit. Ion speelt de bal door. Ilg is nu in balbezit. Ilg haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Hcity FC 0:1

17e minuut.
Giojoso probeert naar een medespeler te passen. Devriendt geeft een hoge lob. Kulišić probeert de bal aan de voet te houden. Pezda rent richting de bal. Pezda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gyurcsányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Catinca probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mondini geeft een hoge lob. Pezda is nu in balbezit. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu schiet op doel. Gyurcsányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Hcity FC 0:2

31e minuut.
Grigorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorescu speelt de bal door. Drögemeier geeft een hoge lob. Ilg is nu in balbezit. Ilg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Catinca rent richting de bal. Catinca speelt de bal door. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Hcity FC 0:3

37e minuut.
Pezda geeft een hoge lob. Gyurcsányi probeert naar een medespeler te passen. Mondini kopt de bal weg. Ilg rent richting de bal. Ilg draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gyurcsányi probeert naar een medespeler te passen. Bánföldi kopt de bal weg. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh schiet op doel. Onkalo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 68%, Hcity FC 32%.
Zsombcus Barca - Hcity FC 0:3

55e minuut.
Devriendt onderschept slim de pass. Mondini onderschept slim de pass. Mondini passt de bal in één keer door. Pezda is nu in balbezit. Pezda draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi bokst de bal weg.

64e minuut.
Reljin geeft een hoge lob. Ion rent richting de bal. Ion passt de bal met de wreef. Ilg rent richting de bal. Ilg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Hcity FC 0:4

73e minuut.
Drögemeier rent richting de bal. Drögemeier geeft de bal voor. Catinca maakt een snoekduik en kopt de bal. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Schepel rent richting de bal. Grigorescu onderschept slim de pass. Grigorescu passt de bal met de wreef. Pezda rent richting de bal. Pezda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ilg onderschept slim de pass. Diculescu rent richting de bal. Ilg verovert de bal door een tackle van achteren. Ilg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Hcity FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 64%, Hcity FC 36%.
Zsombcus Barca - Hcity FC 0:5