Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hcity FC Zsombcus Barca
BÉTA Tactiek Osztályozó
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.5 gemiddelde waardering 48
very good Schieten adequate
very good Passen solid
outstanding Verdedigen good


3e minuut.
Drögemeier verovert de bal door een tackle van achteren. Drögemeier probeert naar een medespeler te passen. Ilg is nu in balbezit. Ilg haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Zsombcus Barca 1:0

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salmiaho trapt de bal weg. Mondini kopt de bal weg. Pezda rent richting de bal. Pezda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Catinca is nu in balbezit. Shevley bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catinca. Catinca krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Amarugi is nu in balbezit. Bánföldi onderschept slim de pass. Grigorescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bánföldi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulišić neemt de penalty, wat een uithaal! Onkalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Amarugi rent richting de bal. Amarugi passt de bal zonder na te denken. Pezda rent richting de bal. Ilg rent richting de bal. Ilg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 34%, Zsombcus Barca 66%.
Hcity FC - Zsombcus Barca 1:0

48e minuut.
Ion met een sublieme pass. Catinca is nu in balbezit. Catinca passt de bal zonder na te denken. Ilg rent richting de bal. Ilg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tùng Minh rent richting de bal. Ion is nu in balbezit. Tùng Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng Minh schiet op doel. Onkalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hcity FC - Zsombcus Barca 1:1

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Salmiaho de bal onder controle te krijgen. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Giojoso geeft de bal voor. Tùng Minh controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mondini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Catinca rent richting de bal. Catinca passt de bal zonder na te denken. Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bruzdewicz is nu in balbezit. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh met een sublieme pass. Bánföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánföldi schiet op doel. Onkalo bokst de bal weg. Reljin heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Drögemeier probeert naar een medespeler te passen. Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda rent richting de bal. Pezda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Zsombcus Barca 2:1

78e minuut.
Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu passt de bal zonder na te denken. Ilg rent richting de bal. Ilg draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz geeft een hoge lob. Daar is Schepel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilg rent richting de bal. Ilg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 29%, Zsombcus Barca 71%.
Hcity FC - Zsombcus Barca 2:1